![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
|
Quote:
|
next discovery channel :D
|
Quote:
|
te-am vazut pe la antiaeriana pe acolo, frumos golf! tot respectul...si cum iese in evidentza...bine, era si singura masina curata din trafic!
|
Quote:
|
Quote:
|
pai la cate oferte de filmari ai, nu este de mirare sa te cheme si pe acolo :D..eu nu ma mai mir de nimic atat timp cat masina castiga premii, publicitate si sta in fatza tuturor..
|
Quote:
nu mai vorbi asa frumos,ca o sa ai probleme pe vwforum cand o sa intri. adica o sa te blocheze frati moderatori. pai ce dracu ,tu lauzi masina la unu care haleste vwforum |
6 Attachment(s)
ultimile piese achizitionate pentru motorul care va suferi o supra-alimentare....si cred ca le-ai spus ca este vorba de alt tip de motor.....
|
chitul de ambreiaj pt bestia turbo.
450 cp 700nm |
vezi ca daca il tunezi la ilie cum ai tunat si 16 valvele ala cu adimisia si alea , gen: "ce noi suntem mai prosti ca nemtii?" :) e pacat de banii investiti. mai bine il pui si ii pui doar soft...oricum e suficient . parerea mea.
;) te salut si bafta la proiect. |
Quote:
fac ce vreau cu bani mei, cum zice nea gigi:D iar daca vrei sa-ti enumar cateva masini facute de ilie ti le zic. PEPI,ELVIS,BANU,UGA,si multe altele |
bai bpr...cum le iei tu personal...fa ma unde vrei,....ce ti-am zis sa ti-o fac eu ??? ziceam sa nu-ti faca iar vre-o admisi SMECHERA :))
|
...gata Viorele...ai renuntat la masinutele de "fier"...treci la liga mare....sari de 250cp....acu daca ai ceva nevoie de lectii de pilotat...fratioru tau te ajuta....sa nu mai patesti ca data trecuta dupa ce te-ai uitat la Fast and Fourios....si n-ai mai izbavit ghidajul:)//:):):)
fratili tau....:P |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning