![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
na ce faci...vi dupa el sau nuu????? |
Quote:
|
10 Attachment(s)
ma ajuta si pe mine cinevaa???:D:D:D.....sa dau matza schimb la schimb(dar fara roti) cu e46 318ci...stare ft ft buna(spune proprietarul)...taxa la ea e 1200....mm....ce sa fac???eu nu vreau sa-mi vand pisica....am pus-o la vanzare daca primesc cash cat imi convine o dau daca nu nu k masina e IMPECABILA....si o iubesc.....dar nush de ce imi trage cu ochiu sa incep proiectul e46...uita-ti cateva poze si ajutati-ma:D:D:D!!!
am mai avut fel si fel de oferte dar nush de ce asta imi traje cu ochiu...:(:(.... |
eu as zice sa nu o dai pe pisi,e f frumoasa,dar si e46-le asta iti cam face cu ochiul ;)
|
vezi ce euro este.prima data.
|
Quote:
imi dau seama dupa civ??? oricum eu vroiam sa o duc la rar sa o verifice....ms oricum;) |
Quote:
|
pare ok.. cu check engine-ul aprins :lol: si neinmatriculata..
nu sta cam turata ? asa imi pare in poze.. tu stii raulitoss... casca bine ochii! bafta! |
Quote:
|
acu e sonda... cine stie ce urmeaza :lol: ... asa doar ca sa te ingrop
|
arata ft bine e46-le, e ok schimbul ...
|
e 46 ele arata ok dar sa te gandesti bine ce vrei sa-i faci .pisic este impecabila are detoate asta nu prea si la e 46 cred ca o sa te coste mult mai mult un pachet M complet ,jante,suspensie,faruri cu xenon,am impresia ca nu este nici facelift .ma rog cum crezi tu si ce vrei tu sa-i faci si cati bani ai acum .e46 este alta platforma,este mai noua ca an .sunt avantaje si dejavantaje.numai bine
|
Quote:
Quote:
dr pricop...ai dreptatee....jantele raman la mine oricum dar nush cum dau p e46...acuma restu le faci incet incet cum am fct-o si pe asta.....dar nush c vreau sa fac,,,sunt indecis.... dar nush de ce inclin catre nu...dar cateodata parca ma incanta e46-le....nush ce sa fac...:( va multumesc tuturor de ajutor oricum...;)...mai vad io ce fac:D |
E superba pisica, o ador !! astept sa o vad si pe a lui Caius in toata splendoarea ei sa vad daca ai concurenta in topul preferintelor mele:))
Ar merge si e 46-le dar ar fii mai frumos daca le-ai avea pe amadoua:> |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning