![]() |
Re: Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii
Primu sarut is prima mea iubire in viata a venit tot asa in clasa a -8a si akuma fata sta tot langa mine k inainte da numai yo stiu kt de mult am tinut la ea si am suferit knd ne-am despartit
PS: Plangeam noaptea da asta a fost demult :D |
primul sarut ? nu conteste k nu-l tin minte k era nesemnificativ sau eram beat? ink de la varsta aia... insa pastiuluta cnd mai plangi dupa o fata incearca faza cu cutitul in gat, poate ajuta :))
|
mnemonyk, slow down my bro' ;)
|
deci primu sarut...a fost inainte de al 2lea..parca :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
am stat cu fosta 3 ani...foarte frumosi, in afara de 1 faza pe care v-o zic dupa, dar in rest frumos...in ultima luna i-am avut multe examene, restante (vreo 9) si mai si incercam sa fac niste bani sa ma mut cu ea...ei bine in luna aia a inceput sa faca scandal ca de ce nu ma vad cu ea in fiecare zi desi ii explicasem toata situatia...ma rog nici eu nu m-am prins ca se suparase destul de tare si intr-o zi ma trezesc eu dimineata, deschid calculatorul inainte sa plec si primesc un mail foarte "frumos" in care ma facea in toate felurile... ma enervez ii trimit si eu inapoi unul doar cu multumesc, ma cunosti foarte bine dupa 3 ani si dupa 2 zile o sun sa ne intalnim...ea tot nervoasa cu certuri bla bla bla, eu ma enervez si zic pa, la revedere, daca nu ai inteles ce naiba, ma rog mai trec cateva zile eu incerc iar sa o impac ( am uitat sa va zic ca ma logodisem cu ea cu 2 luni inainte), ea ca nu, si tot asa vreo cateva saptamani...pana la urma ne impacam dupa 2 luni toate bune si frumoase eu eram iar fericit si dupa inca o luna de fericire imi zice intr-o zi brusc auzi vezi ca eu nu te mai iubesc...am luat-o razna, m-a luat capul, certuri bla bla bla, ea ca nu, iar ne-am certat 2 saptamani, pana la urma ma enervez si zic bine daca nu vrei gata...si au trecut 7 luni de la asta si eu tot la ea ma gandesc...a venit una, a venit alta si tot asa si degeaba eu tot la ea ma gandesc
|
si faza foarte urata...vorbisem cu ea sa ne vedem de ziua indragostitilor (ziua tampitilor mai bine zis) sa mergem pe undeva. zice bine, si dimineata pe la 10 o sun: ne vedem pe la 2? pai nu ca ma duc la varul meu la unitate sa il vad ca nu l-am vazut de 1 an.bine atunci ne vedem mai incolo pe la 4-5? a pai nu ca o sa stau toata ziua si nu stiu daca o sa mai am chef si mai bine o lasam pe maine. am luat foc si o intreb esti sigura ca nu vrei sa ne vedem azi? lasa ca ne vedem maine? da?BAG...........si i-am luat familia la rand incepand cu varul ei si am terminat cu ea. i-am inchis telefonul, m-am calmat dupa 30 de minute si am sunat-o iar...scuze, bla bla bla dar totusi cum adica nu vrei sa te vezi cu mine? pai nu ca nu vreau dar vreau sa-l vad pe varul meu. bine du-te nu zic sa nu te duci dar nu stai mult si ne vedem dup-amiaza. a pai nu ca nu mai vreau ca nu am cum ca mai bine lasa. a da? BAG...si am inceput iar...2 saptamani mi-am cerut iertare pt injuraturi ( si da chiar s-a dus la varul ei la unitate, ca alt var de-al ei a mers cu ea si am incredere in el 100%)
|
Quote:
|
Quote:
|
vicheg...te-a frecat gagica aia de ti-a venit rau ...
nush cum de te-ai abtinut tu ... atata :) |
puii mei, nu te condamn k ai sunat-o inapoi, stiu cum e... iti vine sa o strangi de gat, dar nu poti totusi sa n-o auzi... :)
|
mda...cateodata barbatii fac pentru femei niste lucruri pe care in alte conditii nu le-ar face niciodata...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning