![]() |
Re: Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
Quote:
P.S.: Interesant garajelul tau ;) |
Quote:
garajul este al unui prieten foarte bun ADI Oprisan.dar sunt ca la mine acasa acolo:lol::lol::lol: |
Mitsubishi Eclipse 2000 16v turbo
dane ai vazut mah ce ne-au facut nesimtitii astia la tulcea????magarie pe fata...sa mor.cheltui atatia bani si munca,ca sa isi bata un pripas joc de tine.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Gata ,verdeata s-a dat:cry:
Am adus EAGLE-UL acasa,si l-am dezasamblat pentru renovare:lol::lol::lol: Asa,cum ma asteptam interiorul este IMPECABIL!!!!!!!din toate punctele de vedere.plasticele ,bordul, bancheta, fetele de usi ,tapiteria in general. ;)cam asa arata un interior de 20ani:-) |
3 Attachment(s)
interiorul pregatit pentru plecarea la tapiter.
plasticele sunt pregatite pentru vopsitorie. La motor incep de sapt asta sa montez intercooler-ul ,traseul de turbo,si evacuarea refacuta total.ce-a veche venea pe locul CARDANULUI:-). |
11 Attachment(s)
lucrul inainteaza incet dar SIGUR:-)
1 zi si jumatate am lucrat la fixarea intercoolerului si croitul spoilerului fata. o sa fie ceva custom ;). vine foarte bine pe caroserie si este pacat sa stric linia masinii |
Frumos lucrat , se pare ca ai pastrat jantele de pe cea verde. Sunt foarte curios de rezultatul final. Eclipse ul verde pe unde a ajuns ? Urmeaza ceva modificari la ea sau ramane la acelasi stadiu /? Foarte multa bafta
|
10 Attachment(s)
Quote:
bafta si tie. Ieri si astazi am croit spoilerul pe spate,si am terminat de montat priza de aer in capota. |
5 Attachment(s)
In sfarsit capota este gata.Sunt foarte multumit de cum a iesit.m-am inspirat de la o SUPRA de Japonia:-),si am adaptat-o la mine.
|
Hai ma Dane ca e un inceput periculos, interesanta capota :D
|
4 Attachment(s)
Spoilerul fata inca lucrez la el,am facut un decupaj pentru intercooler,si mai am ceva de adaugat,pentru suportii proiectoare ;)
|
arata foarte bine ! spor in continuare
|
4 Attachment(s)
am terminat de construit de la 0 pleoapele la faruri.;)
|
10 Attachment(s)
spoilerul pe fata este gata si el.o proba din fata la EAGLE provizoriu.
cam asa o sa arate.mai este de adaugat la spoiler coltarele si aripioarele EVO laterale din carbon ;)AJUNG saptamana asta din SUA si o sa le montez.:-) a fost o saptamana plina . urmeaza alta cu spoilerul spate de terminat si interiorul portbagaj de vopsit si construit subwoofer-ul;). |
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning