![]() |
Re: KATANA TEAM
numa ca taxa te duce departe :|))
|
da ma ..dar daca zici ca iti da toata fata cu 600 euro ...nu`i mult... asa mi se pare mie cel putin.. am vazut pe net.. ford probe de la 1000..1500 euro...deci nu prea iti cumperi unu cu cateva sute..decat tuflit!:D si ca sa`l aduci in tara..pe remorca... te ajunge ink cateva sute..deci eu raman la ideea ca e pret bun 600 euro pe juma d masina! acu cat o fi si motoru de bun... e aceasi motorizare??
|
Gandeste-te daca se merita sa mai investesti in masina aia ... si daca investesti, cat te mai tine apoi ... totusi e o masina veche
|
Quote:
aLx , 600 de coco , pe juma de masina + motor , sa stii ca nu e mult , daca le iei pe bucati oricum te ajunge mai mult :) ps. e acelasi motor ca al tau? sau ...mai MARE ? :> |
3 Attachment(s)
Quote:
200e ? :) iei salariu in cateva zile si o sa mai aduni un ban gramada , poate o sa fie puse toate la locul lor, si poate le facem o surpriza prin martie celor in Bucuresti :) +3 poze [2xClaus + 1Wall] ps. poate`l conving pe Claus sa'mi dea eleronul ala pana la urma, sa ajung acasa si am sa vb si cu el :) |
Quote:
cat despre motoru ala..dap...e la fel ca al lui ;) |
Quote:
ps. Bafto delo pentru maine (sambata si dumica) la examen :D |
Quote:
e greu in sesiune asa`i... uof..dar trecem noi si peste asta! si trebuie k avem treaba multa d facut!:D ba voi studentilor va urez bafta in sesiune..lasati gagicile si masinile ..puneti mana p carte!:D |
e veche e din 95 probele .. dar am lasat in urma masini de 15 mii de euro .. si chiar cinciar de 3.5 diesel ... sa stii ca masina aia trage ..... iar daca ias face si motoru .. nu miar fir rusine cu ea cum nu mia fost cand amplecat de la semafost cu un a8 4.2 ... si in 1. si a 2-a eram dupa el dar pe urma ma facut ...... asa cu motoru dus .. ca trebe resegmentat .. .. masina asta e facuta sa fuga .... usurica .. motorizare pt vremea ei .. dar trage .. craciun cu mertzu lui de ciuda mia scos bricheta pe geam la masina abis sa ii dau foc ..... de ciud aca lam facut .. are si ala 3.2 ...si tot cu motoru dus ... is curios cum ar trage probile asta cu motoru nou ... pfff .....
|
Mai frate da ce motor de avion aveai pe el de te puneai cu 4.2 de la A8 ? Sau cu 3.2 care e tot benzina si daca e mertz probabil avea si Kompressor ? Eu pun pariu ca un bertone 2.0 turbo te face :)
|
Quote:
|
Cati caluti ?
|
probu are 170 cp
|
uh.. 2.5 24v 170 .. si-un bertone 2.0 turbo are 190 .. dupa cum spuneam ... ;) Nu marimea conteaza .. ci .. altceva :lol:
|
Quote:
ah si acel bertone 2.0 turbo unde`i de tot zici de el? |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning