![]() |
Re: Ghetto Tuning
5 Attachment(s)
RoByNeT te astept la garaj cand vrei tu
sandra foarte tare poza... mai putin banana aia storcita :D data viitoare cand ne vedem sa-ti dau si sticker ;) si daca tot sunt asa la moda capotele bad boy, mai adaugam una la portofoliu... nu va spun ce masina e. si acum sa fac si un anunt relativ important. cei care mai aveti mici accidente nefericite prin trafic in care se sparg barile de pe masina (plastic sau fibra), pentru o reparatie cat mai eficienta si exacta este de preferat sa adunati toate bucatile cazute si sa le aduceti odata cu piesa la reparat. va multumesc |
Foarte frumos lucrezi. La un logan pe langa bad boy look ce poti sa-mi mai faci...ceva sa fie cam..unic... Si ceva preturi...Te rog.
|
5 Attachment(s)
sa mai prezint ceva unicat, posibil nu doar in tara.
|
ce de lumina ai in atelier , se reflecta in calitatea lucrarilor vad
Interesant look pentru astra |
5 Attachment(s)
razak nu mai bantui pe forumuri si fa-ti radacini la dragos in curte pana iti termina masina. la o paleashca de chit ma abonez si eu sa dau cand incepe lucru, asa pentru posteritate.
poze de azi: - portbagaj clean astra gtc - capota bmw e36 |
salut , ma intereseaza incinte in stalpii spate , un pret.
ms anticipat |
eleron laguna 2 combi? gasesc la voi? daca da poze si preturi.multam frumos
si a 2 intrebare: aripioare de alea care se aplica sub spoiler sau flapsuri cum le mai zic altii aveti? as dori poze si preturi daca e sa aveti.multam |
skandalagiul, nu
kid2502, nu |
mane zi-mi si ie pt un bertone 2001 un bad boy look?la ce pret astept pm ms frumos
|
salut ai atelierul pe undeva prin andronache ? pentru ca sambata cand eram la spalatorie "la piticu" am vazut acel astra alb , in fata lui un golf IV care purta logo-ul tau :D
ps: ti-am trimis un pm. |
preparatul, ai pm.
clawmvp, da, pe acolo prin zona. ai si tu pm |
Multumesc mult, Ghetto! Printre altele, raman dator si cu niste poze cu masina vopsita. Sper sa apara aici cat mai curand. Treaba facuta bine, revin si cu alte mici detalii si prostioare pe viitor! :mrhappy:
|
2 Attachment(s)
ceva in genul pozei numarul 2 as dorii.multumesc frumos astept pm cu pretul
|
salut ! cat ma costa si pe mine un bad boy pe o fabia si cand ai timp de preferat pana in aprilie ..MS
|
2 Attachment(s)
si poze cu grila de citroen de pe pagina 25 vopsita si montata
thx ghetto :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning