![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
Quote:
|
Lasa ca si Jada pune crom, poate dupa cum stii am si eu 2 Jada 1/24, si au destul de mult crom, lucru care ma cam nemultumeste, in rest sunt super ok, in orice caz mai buni ca Maisto ... Am mai zis undeva, e drept ca nu pun atata crom cat pune Maisto, dar si ei au exagerari, poate nu pe Nissan GT-R sau Gallardo, dar fii sigur ca pe altele pun mult mai mult crom si nu arata prea bine
|
12 Attachment(s)
hai gata cu 'discutiile' in contradictoriu
:lol: vad ca v.am plictisit de bmw.uri si un camaro maisto place mai mult sincer am ezitat sa.l prezint, singurul motiv pentru care l.am luat sunt rotile, pentru a le pune pe altceva. nu ma atrag supraproportionarile lor...dar in fine:rolleyes2 [oricum, multumiri pentru interes!] :!:next... BMW M3 E30 1/43 Altaya [multumiri, radu1976] |
M3 spuma spumelor, cred ca e cel mai tunat model din zilele noastre:!:
Un mare plus are macheta asta jantele ca si in realitate sunt superbe:!::!: Bravo Blue:!::!::!: |
pacat de scara:(, daca era un 1/24 rupea, nu ca nu ar rupe deja:D
|
Quote:
E adevarat ca si rotile in sine gigantice arata urat. Mie imi plac machetele de la Jada mai decente... adica era odata un Mustang decapotabil care arata de zici ca l-a facut nustiu care pusti pe calculator cu ajutorul unui program plin de bug-uri. :lol::rolleyes2 |
9 Attachment(s)
rabdare... sunt optimist referitor la ideea ca va ajunge si (cel putin) unul 1/24
alte poze cu acelasi M3... alaturi de fratiorul decapotat |
Bravo Blue esti plin de fratiori...imi place aceasta nuanta de maro, cred ca macheta are ceva vechime, nu:?:
|
12 Attachment(s)
2010, despre m3 cabrio nu stiu exact ce vechime are, pentru ca am primit.o
continui cu: Audi RS4... (vi.l mai amintiti?) modificari: exterior: vopsea albastru metalizat, roti noi (merci green_e30), prelungiri, spoiler discret, geamuri laterale spate decupate, plasa noua interior: tot interiorul nou-bej (merci green_e30), mochetat, cateva detalii pe bord si panouri usi, pedale motor: cateva detalii rosii |
Tziplă a ieşit !!! Este superbă culoarea şi perfectă combinaţia caroseriei cu cea a interiorului :D
|
Imi place cum a iesit pe culoarea asta si schimbarile aduse sunt de nota 10:!::!::!:
|
Quote:
m-ai dat gata u rs4 asta:D:D::D....e suuper tare..chiar a meritat tot efortul depus....felicitari:D:D....tot asa machete:D |
super frumos a iesit rs4...felicitari
|
12 Attachment(s)
merci lume !
si mdb, hai ca expresia aia n.am mai auzit.o :lol: [pana acum] mai vreti proiecte, va dau proiecte: Camaro 'Suicide' dragster ... (\'cesta)... modificari: exterior: roti noi, parbriz modificat, eliminate barile de protectie, eleron de drag., roll bar, parasuta interior: scaune sport, mocheta, Nos |
Ei asta e ceva nou...imi plac schimbarile aduse mai ales jantele:!::!::!:
Cam nasol ca e cabrio.. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning