Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

Vibe 26-06-06 22:15

Cateodata e bine sa nu ai nimic si ma refer aici la a fi posesorul unei masini de familie cu cilindree cat o doza de Cola, decat sa te amagesti cautand solutia perfecta de a mai pune cati cai la un motor de 65...75...90 de CP.

bogdan_wrc 27-06-06 08:37

Re: Discutii despre masini

s-ar parea ca am ceva prob in achizitia jantelor, si automat vor amana celelalte investitii.. traim in RO si asta ne ocupa tot timpul, cum bine spunea cineva...cand ai ghinion dai de cuie si in beep.... asa ca mare minune daca pana avineri reusesc ceva... ar cam trebui sa mai ma duc pe la biserica ca vad ca nu prea e roza problema..
dupa 2 radare intr-o zi /sambata, acum am prob cu livrarea pieselor... fuckkkk!

DONU' 29-06-06 00:04

Daca mergi la biserica ia-ma si pe mine fiindca si eu am probleme mari in achizitionarea masinii.
M-am saturat de toate problemele si belelele pe care le-am gasit si de care m-am lovit dupa ce ma decideam sa cumpar o masina.
Motoare neomologate, probleme la RAR, vanzatori suspecti... plm, e plin de jeg in tzara asta. Ce draq cautam noi aici???

bogdan_wrc 29-06-06 08:04

de asta am preferat sa ma duc dincolo sa iau... sunt satul si eu pe aici de tzapari..desi la piese am gasit si oameni seriosi.. de ex: ma intalnesc cu cineva la jumatea drumului sa vad niste "chestii"..decat sa mi le trimita prin cargus...mi se pare super ok!
DOn..as merge la biseirca dar am de facut vreo 600 km sambata asta si voi fi cam rupt duminica.. dar cat de curand.. sa pun masina la punct cum vreau si... merg :)

DONU' 29-06-06 18:10

Caut OPEL CALIBRA cu motor LET sau
OPEL VECTRA cu motor SFI numai cu acte in regula si motoare omologate - ofer maxim 5000 euro

dragos2900 29-06-06 18:17

Opel Vectra B,1997,2.5i v6,170cp,100.000km,4700euro
4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; TRAPA; PILOT AUTOMAT; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
MP3 SONY NOW , BOXE KENWOOD , MASINA ESTE IN STARE DE FUNCTIONARE BUNA INSA NECESITA CEVA REPARATII !!! MERITA VAZUTA , PRET DISCUTABIL !!!

DONU' 30-06-06 01:32

O stiu p-aia mah, e una mov... eu vreau Vectra A, nu-mi mai baga pe gat Vectra B.
Ataaaaaaaaat!

DONU' 08-07-06 00:05

Dupa cum v-am zis asta seara, as vrea sa vopsesc VECTRA aceiasi culoare si vreau sa pun si eu un vinyl d-ala negru (linie) care pleaca dupa bara fata se continua pe capota, pe plafon apoi pe portbagaj si se finalizeaza pe bara spate ;)
Unde D-zeu gasesc asa ceva? Ca steaguri, tribale si alte prostii am tot gasit dar linie simpla sau ceva in genul cum are tipul ala pe Lamborghini unde gasesc???

DONU' 08-07-06 00:15

2 Attachment(s)
Uite asa as vrea sa fac masina..., unde gasesc...
Mie imi place vinylul dupa Lamborghini, dar e dragut si cel dupa Logan, voi ce ziceti?

RZV_1_XDD 08-07-06 00:39

Da, tare rau cel de pe Lambo, ar veni bine pe Vectra, cel de pe Logan e cam exagerat, depinde ce iti place mai mult

Vibe 08-07-06 09:21

Eu zic sa-i tragi o perlata ceva ;) dai un ban da stai in fata :P

tng 08-07-06 11:47

vrei din autocolant? ... sau vopsea?

kraven_4_all 08-07-06 14:30

bogdane...nice rims...

Don`ule...yo zic intai s`o vopseshti si dupa aia ...vezi cum sta dunga:)

bogdan_wrc 08-07-06 19:35

merci... Donule cat mai repari la masina..te/am vazut in seara asta...

DONU' 11-07-06 23:45

Nu man!
N-am ce sa repar!
Scoteam pisese dupa a mea ca sa pun pe a lui Mihai (Vectra vishinie) sa vedem ce nu merge bine (un fel de test)

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning