![]() |
Re: Matizu' meu
Pai, sa iti spun sincer, atat de ingalat am fost ca... de atunci nu a fost spalata. :)
Ce vrei nepoate? N-am avut cand sa o fac si pe asta... da' lasa ca vine ziua de salariu. Abia astept. :D |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Dupa secole de ani lumina... vin niste fotografii. Cu alte cuvinte, am spalat-o! :)
|
Traiasca Apa Nova :-D. Arata foarte bine, hai cu tranteala ca i s-a facut rau.
|
Pffff.. sunt geniale ceasurile. Arata bine bondarul asta al tau.
Maine, daca nu uiti ca-s in Bucuresti, ti-l ud. :lol: |
Quote:
Aia va mai dura, din pacate. Din ce am vorbit cu o co-forumista (Trixi) sunt niste probleme de ordin logistic la KW-uri si mi s-a recomandat o alta firma, dar pretul lor este usor piperat. Mai strang niste marunt si voi cumpara arcurile respective. In acelasi timp trebuie sa vad cum procedez pentru ca se apropie cu pasi marunti iarna si imi trebuie o baterie, sa repar iarasi zonele cu rugina (intrucat vopsitoria completa intra pe un plan indepartat datorita problemelor financiare), trebuie facuta o policioara spate pentru ca asta actuala este de-a dreptul penibila si jenanta, trebuie folii pe spate... eheeeeeee. De-ar creste banii in pomi! Quote:
|
Re:
sal, am urmarit topicul pana aqm, felicitari de ce-ai realizat pana acuma, masina arata f bine. iti urez mult succes in continuare si bani. b afta
|
Multumesc frumos, la fel si tie.
|
Salut. Daca esti in tema te rog spune-mi de unde ai cumparat turometrul, volmetrul ,daca se poate monta pe un MATIZ E3 2007? Mersi ,
|
Turometrul si voltmetrul sunt achizitionate de pe www.cridem.ro.
Pentru un Matiz Euro3 este neaparata nevoie de un modul, ca sa poti monta voltmetru. Direct nu se poate. |
7 Attachment(s)
In curand... :D
|
Big like :lol:
|
Quote:
|
Quote: