![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
Quote:
Sper sa nu ma chinuie si el cum il chinui eu...:lol::lol: |
Razvan felicitari pentru prestatia de la Cluj :tenisclap
Daca la inceput, sambata erai destul de timorat si incepator, spre seara si a doua zi ai facut spectacol la fel ca si ceilalti, desi masina e mai putin pregatita pentru drift. Inca o data felicitari si mult succes in continuare, trebuie sa ai putin curaj sa te implici in ceva atat de costisitor ;) |
Quote:
Bafta si ne vedem la SV acest Week end.:lol: |
Vreau sa te felicit ca ai avut tupeul sa te dai. Eram cu un prieten chiar in curbele alea 2 unde se vedea cel mai bine, si eram uimit de cat de bine sta masina si cum o controlai. Felicitari inca o data si ma bucur pentru tine, cu toate ca aveai motor micut, scoteai destul fum si nu ai facut greseli majore. Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau un urs sau o pisica, cu un 3.0 minim. Felicitari si spor in lumea asta.
La mai multe cauciucuri arse!!!! BRAVO!!! |
Felicitari Razvane! A FOST BINE! Experienta se aduna! Data viitoare va fi si mai bine!
|
si mie mi-a placut cum te-ai descurcat... suspensia nu prea te ajuta..
dar ai invatat repede :D felicitari |
Quote:
merci, frate... apreciez mult vorbele tale si ma incurajeaza sa continui merci inca o data:lol::lol: |
Quote:
merci Aline... eu sunt super multumit de prestatie... clar ca speram la mai bine, dar pentru inceput si cu ce masina am venit, chiar sunt incantat. Pai din 17 piloti romani, in calificari am iesit pe locul 5 in conditiile in care cei 4 din fata mea sunt: Tengu, HAI, KNS si Gabi Onofrei... fata de restul, am avut punctaj mai bun. Chiar sunt multumit:lol::lol: |
Quote:
nu stiu exact ce e cu suspensia... am trimis telescoapele la Buc, la HAI'u si mi le-a facut ca pe ale lor. masina e foarte rigida... dar am observat si eu ca inca face ruliu mare.... mai lucram:lol::lol: |
Bravo domnu' , tare figura făcută la Cluj te-ai dat extraordinar de OK de'a latu' ;) felicitările mele şi ai grijă de maşină şi de tine în acelaşi timp:lol:;)
|
Felicitari pentru prestatia de la Cluj, am ramas placut impresionat cand ti-am vazut masina acolo :-P, te-ai dat foarte bine, la inceput a fost un pic mai greu pana ce ai prins dupaia mergeai ca pe unt :lol:. In legatura cu evacuarea ce sa intamplat? Am vazut ca nu o mai aveai pe cea goala ci aveai silencer?!
|
Quote:
|
Quote:
Sunt bucuros ca ti-a placut... Am pus din nou finala originala, pentru ca aceasta are o clapita actionata de un vacum, care blocheaza una din evacuari pana la 3500rpm si abia de acolo in sus se deschide. Acest lucru imi ajuta sa am cuplu mai mare la turatii joase. Si chiar imi trebuie, ptr ca acum deja pot face drift in 2 si 3 si nu tot timpul sunt peste 4000 rpm....Cealalta suna frumos, dar nu ma ajuta la turatii joase...:lol: |
Multumesc pentru raspuns, si bafta la Suceava cu organizarea :P. Numai bine.
|
4 Attachment(s)
cu intarziere....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning