![]() |
Re: B 28 N U T
Eu am mai văzut nişte jante ca astea pe o dacie.
Nu zic ce model sunt că stric surpriza ;) tot pe o dacie am mai văzut :D ! |
Quote:
asa este? am verificat acum.nu sunt la fel.siuuuuuuuuu Te rog sa folosesti functia Edit ! |
am o presimtire ca sunt astea sper sa nu ma mai insel odata .
|
Quote:
|
sunt in 5 spite late...si par a fi oz ... modelul asta de jante (daca sunt alea care cred eu)s-au pus si pe fiat tipo 2000 turbo doar ca aveau 6.5 j ...astea par mult mai late:-s oricum arata bn:P
|
moamaaa..ce de presupuneri :) fierbeti in suc propriu pana cand vor apare pozele !!!
|
1 Attachment(s)
nu te gandi ca e vb de altceva....cum se gandesc multi..invidie sau alte nebunii ci doar curiozitate:)... am o idee despre cum arata jantele doar ca nu gasesc poze cu modelul asta:)..oricum..vor da super bn pe masina;)
... cred ca sunt ceva in genul la asta din poza ..doar ca au buza mai mare ...am dreptate? |
2 Attachment(s)
Quote:
sal ce cauciucuri se pot pune sa arate asa alea de aro 10? ce tre sa fac sa fie si la mine ca cele din poza .sunt foarte tari nut da id tau Te rog foarte mult sa folosesti functia Edit ! |
Quote:
iar alea de aro 10,daca nu ma insel sunt de 5,5j sau 6j,deci in concluzie nu merg. inca caut anvelope: 165/175/50/55/60/14 dog_god34 |
azi am indreptat si roluit ultima janta,am slefuito si am dato cu fiuler.
miercuri sper sa le duc la vopsit. jantele sunt un model mai vechi si destul de rar. sunt facute la nemti. |
ne tii in suspans:D
|
e cam suparata batrana ta in curte la fana acolo pne ...sfiul ....ala de langa casa
|
Quote:
tre sa ne cinsteasca melcu ,ca de....... |
pai daca nu il uda i se arde garnitura si ii crapa placa in 4 hehe ca rau sunt...e turbo diesel fiatul ala?
|
Quote:
e 1,3 normal. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning