![]() |
Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
sa vezi cat de usor trece peste linile de tranvai :D vazut odata la prosper, te duceai spre mihai bravu, asteptam in coloana sa fac stanga :lol: dar de, a trecut low rideru usor 8)
|
Frumoasă "blondă" ai Luciane dar nici cu bruneta aia nu îmi este ruşine :lol: are super-ass !
Pentru cine ai păstrat locu' acela?:> App vreun premiu ai luat la Sibiu sau :( ? Din punctul meu de vedere merită... :( Baftă pe viitor :* ,cu "blondina" :D |
2 Attachment(s)
Quote:
nu transpir...fac hemoroizi =)) Quote:
Quote:
Nu am luat nici un premiu, erau multe masini care meritau premiu dar juriul abia anu asta s-a uitat la fast and furious episodul1...NFS!:)) Ms si tie iti urez bafta cu masinuta! P.S. am gasit o poza de la mare de 1 mai...ce frumoasa era cu roti cu et15 |
6 Attachment(s)
Salutare omule!Mai bine ca nu ai vandut masina..a iesit foarte tare ;) tine-o tot asa :D
ps:daca nu stii cine sunt,am cumparat acum ceva timp niste jante WOLFRACE ENIGMA CHROME 17" :D...cateva poze cu masina poate-ti aduci aminte(cand le-am luat masina era stock) |
Quote:
Oricum inca stam prost la capitolu premii si desigur toate se dau dupa unele criterii pe care nu le intelegem inca... Chiar dadea bine cu jantele...ar trebui sa iei unele cam la fel ;) Quote:
|
3 Attachment(s)
Poi nu e inca gata la exterior,vreau s-o revopsesc,portbagaj clean,eventual clantele la usi scoase(pt asta vreau sa vb cu LUCIAN sa imi spuna cum a facut deschiderea,banuiesc ca are buton la oglinda sau din alarma),"elementele" alea excluse,aerograf pe capota,inca o toba dubla in dreapta.in principiu cam asa ar trebui sa arate :D.o sa fac si topic(daca nu cumva am deja)
|
Quote:
|
Quote:
|
Tu chiar ai luat in serios vorba LOW is a lifestyle:))
Frumos tati "galbioara". |
fara sa exagerez asta cred ca e cel mai frumos ford focus din Romania . Bravo pentru toata munca depusa, a meritat !
|
ar fi si mai frumos daca nu ar merge zi de zi cu el ;)))
|
Quote:
Quote:
Quote:
*NORBERTYNO nu este stilul la care as fi optat pt masina ta dar important e sa-ti placa tie! bafta in continuare cu proiectul tau:) |
Vecine ai o masina super :shock:.Am mai spus si ma repet...nu imi plac break-urile, dar a ta este o MARE exceptie.Meriti din plin toate laudele si...la fiecare show prezent , neaparat 1 premiu castigat :D.De ce nu ai optat pentru jante cu buza ?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning