![]() |
Re: Sedinta foto Crazy Drivers Bucuresti
1.eu zic sa numai va faceti poze prin spatele blocurilor sau dastea...merem toti undeva si gata ca sa avem acelasi fundal:D
2.pozele nu le mai faceti asa mari ca or sa trebuiasa sa fie facute mici...si dk le faceti prea mari si le micsorez isi pierd din calitate |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
stabiliti locatzia ora sa stiu daca pot sa vin si eu, si cine se ofera sa ma i-a si pe mine.... ca masina........
|
pana la urma cand e intalnirea?
|
saptamana asta sa incercam sa o facem miercuri sau joi si apoi sa ramana stabilita ziua de vineri ca zi de intalnire.:)
|
Quote:
|
ra2 inca o data are dreptate....deci alex_maniacu se exclude poza aia..btw masina ta are potential...iese ceva frumos din ea..scuze de offtopic :D
|
aaa...sa nu uit cand o fii sa facem sendita aia foto sa aveti masinile spalate:D
|
Ma eu nush dak pot veni miercuri pt k nu am mashina:(( e la tinichigiu ii schimb portiera k m-a facut praf o carutza:((( si dureaza un pikutz...
Ok sa im iziceti si mie sigur knd o sa fie sa imi fac si e umasina pana atunci:D |
Quote:
ca loc de intalnire pt miercuri ma gadnesc la parcarea din titan de la parcult IOR loc in care ne-am intalnit si pana acum!sau pe undeva preintr-o parcare mai goala si mai maricica asa!voi ce propuneti? ca ora....propun ora 7 sau 8! voi ce parere aveti? |
ora e buna. eu zic 8. si ca loc poate fi si palatul copiilor. akolo e ditamai locul si nici nu zice nimeni nimik dc n ducem akolo
|
in parcarea din fata operei propun eu...e destul de mare pt toata lumea si nu se mai strange nici un club pe acolo...+ k este cladirea aia frumusica in spate si da bine la poze :))
|
in fata operei e ceva!dar am asa un filing ca vom deranja:))!!! sau cel putin or sa ne enerveze gaborii din zona!
acuma palatul copiilor cred ca e departe de multi dintre membri! oricum putem incerca pe rand locatiile si ne hotaram pe parcurs! o sa facem si un vot! deocamdata ma gandesc la parcarea din fatza operei! |
deci ne vedem miercuri la ora 8 in parcarea din fatza operei!
|
miercuri ora 8 in parcarea din fatza operei, intalnire crazy drivers bucresti! ramane asa sa ne vedem saptaman asta si de data viitoare vinerea
|
abia astept sa ne cunoastem sper sa fim cat mai multi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning