Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

alecsutu1 23-10-08 14:31

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1822107)
Tu nu ai inteles ca afirmatia ta nu are logica. Daca nu exista Henry Ford, nici iubitul tau cazan nemtesc nu exista. Happy now?

si nici cazanele tale nu existau logic nu ?

:lol:

una peste alta noi sa fim sanatosi si sa facem destui bani sa fim in stiuatia de a ne alege una din masinile din poll.
Pana la urma tot masina care o conduci e cea mai tare ca deh e a ta.

KAY_ 23-10-08 16:28

Lexus este marca sub care Toyota produce automobile de lux. În Statele Unite, Lexus deţine topul vânzărilor la maşini de lux. De la introducerea mărcii în 1989, Lexus şi-a dobândit reputaţia de a vinde produse fiabile şi a oferi servicii de calitate către client. În anul 2006, firma de evaluare a produselor J. D. Power a declarat Lexus ca fiind cel mai fiabil brand din Statele Unite pe baza unui sondaj în care a intervievat peste 47.000 de posesori de autovehicule referitor la problemele pe care le-au avut în primii trei ani de la cumpărarea autovehiculului

Sursa : Wikipedia, enciclopedia liberă

Daca nici americanii nu sunt pretentiosi la masini, atunci nu e nimeni .
Aveti destule cunostiinte despre marcile nemtesti , cazu de fata Bmw, prea putin de marcile nipone.Este si normal ca tot in europa suntem si noi, dar in momentul de fata Toyota a venit tare din spate cu masini fiabile (punct)

ionut_cluj 23-10-08 17:30

Quote:

Originally Posted by alecsutu1 (Post 1822216)
si nici cazanele tale nu existau logic nu ?

:lol:

una peste alta noi sa fim sanatosi si sa facem destui bani sa fim in stiuatia de a ne alege una din masinile din poll.
Pana la urma tot masina care o conduci e cea mai tare ca deh e a ta.

Cat se poate de corect:)

Bogdan_mb 23-10-08 20:06

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 1822439)

Aveti destule cunostiinte despre marcile nemtesti , cazu de fata Bmw, prea putin de marcile nipone.Este si normal ca tot in europa suntem si noi, dar in momentul de fata Toyota a venit tare din spate cu masini fiabile (punct)

Americanii pretentiosi ? :)) , pai daca era asa de chevrolet ai fi auzit doar din cartile de istorie ..

dolb 23-10-08 20:21

americanii au inceput sa devina pretentiosi de vreo 5 -10 ani cand au descoperit si ei in sfarsit ca o masina nu trebuie neaparat sa aiba 5000cmc si scaune de iti intra arcurile in anus !

aleks 24-10-08 09:42

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 1822439)
....

......

nu iti contrazic argumentatia, dar partea cu pretentiile, sa fim seriosi, americanii sunt orice, numai pretentiosi nu.
finisajele masinilor americane abia se ridica la nivelul utilitarelor europene, iar masina lor cult, mustangul, are cele mai mizerabile plasticuri posibile, comparabile cu cel mai ieftin model mini/compact de la noi, si nici ala, si cu toate astea o lauda tot continentul nord-american de la un capat la altul... de pretentiosi ce sunt probabil.
deci perceptia lor depsre lexus poate fi diferita de a europenilor, mai ales ca bmw-ul este o marca exclusivista in u.s.a., iar numarul repondentilor (ca proprietari ai marcii cu elicea stilizata) la chestionarele despre fiabilitate nu ar putea fi prea mare comparativ cu lexus, care e o marca agresiv promovata pe piata...

vacaroz 24-10-08 19:02

subscriu ce a zis aleks. si sa nu uitam ca asiaticele se importa in state si se promoveaza vb lui " agresiv " cu mult inaintea europenelor. si din cate stiu in america se accepta bmw`urile care sunt produse tot in sua, sub patronaj america. doar proiectele vin de la germani

KAY_ 24-10-08 22:47

A ti inceput sa va bateti in discutii in istorie dintre marci si acum imi scoate ti ochii ca americanii au plasticuri proaste in masinile din ziua de azi.Asa e ! perfect adevarat .dar nu ma refeream la masinile americane din ziua de azi.Calitatea este sub orice critica , din cauza asta au pierdut in fata masinilor japoneze in ultimii ani, si nu a venit japonezu cu vanzari agresive, ci a venit cu masini mai bune, mai economice, mai fiabile etc...si amercicanu care e nationalist nu renunta el la marcile lui in favoarea unei Toyota,decat cu motive bine intemeiate , le am enumerat mai sus.
Si da au fost ce i mai pretentiosi tot timpul, o sustin raspicat pt ca am in cap un pic de istorie a masinilor americane, si nu i au in calcul Ford urile lor din 2008 sau acel chrysler 300c care este superb si interiorul lasa de dorit ,cu plastice ieftine.

In anii 80 ,cand europa se plimba cu Renault 12, Opel Rekord sau mai stiu eu ce ,(trebuia sa fii bancher sa ai un Mercedes W123 sau vreun Bmw E 12), marea majoritate a americanilor la vremea o ardeau altfel, stim cu toti masinile americane din anii 80...asta ca un mic exemplu...si de pretentiosi ce sunt daia Toyota are vanzari mai mari decat marcile lor autohtone!:D

aleks 25-10-08 00:58

ok, sa decidem ca toti avem partea noastra de dreptate si sa revenim la m3 sedan vs is-f, ca deja ne-am dus in off-topic :)

KAY_ 25-10-08 01:04

Daaaaa m a furat peisajul...BMW rules :D

Sasha 25-10-08 09:45

Din ciclul "Cand n-am ceva de spus, scriu bmw rules" :-&

dolb 25-10-08 09:53

din ciclul "bmw e mai tare ca orice nava spatiala... supercar si avion de vanatoare"

dragos1989 25-10-08 10:49

Din ciclul: Am ales BMW pentru ca e BMW ..doamne cat offtopic:))

Gabi 25-10-08 11:18

Din ciclul "Am ales BMW pentru că pot stopa offtopicul cu ajutorul lui ! Şi dacă nu pot stopa offtopicul, măcar mă ajută să dau nişte infracţiuni !" :)

vacaroz 25-10-08 17:21

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1825829)
din ciclul "bmw e mai tare ca orice nava spatiala... supercar si avion de vanatoare"

si in peisaj nava era lexus :D
1-0 pt bmw

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning