Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/5995-discutii-membrii-crazy-drivers-suceava.html)

robertzelr 26-05-06 22:17

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava

ma stati linishtiti ca IL sun yo pe Ala de sus si ii zic sa nu isi dea drumu....:lol: :lol: Duamniiiii Iarta-ma pls

robertzelr 26-05-06 22:20

ma pana la urma imi spune cineva pls...stefan poate esti pe aici daca putem aranja ceva......duminica vor sa vina nijte baieti cu scuterele si 2 motoare din BT poate ii bagam si pe ei asa oleak de spectacol...la o liniutza la ceva.....

semecristian 26-05-06 22:24

Quote:

Originally Posted by robertzelr
ma pana la urma imi spune cineva pls...stefan poate esti pe aici daca putem aranja ceva......duminica vor sa vina nijte baieti cu scuterele si 2 motoare din BT poate ii bagam si pe ei asa oleak de spectacol...la o liniutza la ceva.....

Sa vina, ii asteptam. Cu scuterele poate facem o defilare la inceputul cursei, mai detaliat vbim maine seara la 19:30 pe faleza. Motoarele vor intra cu siguranta 8)

robertzelr 26-05-06 22:32

aha......e bine aja....Potos daca cumva esti pe aici intra pe mess pls ca am o combinatie cu tine...;)

SV-05-YBG 27-05-06 08:13

Quote:

Originally Posted by Nitr0
mda :(((((((((((((( deci ploua sigur .... cam asta-i .... cursa nu va iesi prea bine :((((((((

Mai pesimist de atat nu poti sa fii. Eu zic sa asteptam pana maine sa vedem care este treaba. Nu te apuca sa faci supozitii de astea aiurea.

robertzelr 27-05-06 09:41

stefane pls dami si mie accord ca sami apara la avatar "member of: crazy drivers"...pls....si in legatura cu scuteristii.....vor si ei sa participe la cursa sau macar sa intre la o bucata de spectacol ceva.....ms anticipat.....stati calmi maine nu ploua!!!:lol: ;)

PoToS 27-05-06 09:43

nu va ploua maine..asa zic eu si as atrb:P

Nitr0 27-05-06 09:44

Ai dreptate Stefan sunt cam pesimist. Am sa incerc sa fiu mai optimist ;)

HellBoy 27-05-06 10:00

am o mica intrebare: daca tine ploaia pana diseara... tot in centru ne intalnim... sau schimbam locatia?

SV-05-YBG 27-05-06 10:00

Vor fi autobuze din Burdujeni din cate am inteles catre aeroport. Vor incepe sa circule de la 9.30-10.

Heparu_Boy 27-05-06 10:11

www.vremea.rol.ro
maine soare
min. 11° max. 16°
soare

pupici :)

robertzelr 27-05-06 10:14

in legatura cu intalnirea de diseara...in functie de vreme se schimba cumva locul?! si mar mai interesa ceva: abtibilduri cu sigla Crazy Drivers :?: :!:

robertzelr 27-05-06 10:15

heparu neai adus cea mai buna veste pe ziua de azi ...bv

PoToS 27-05-06 10:46

chiar e o veste f buna, sper sa fie asa

St3FaN 27-05-06 10:46

aaa apropo e careva care sta in burdujeni din club? :-??

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning