Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Kitch-tuning (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/58-kitch-tuning.html)

Toto - BOD 06-01-05 09:58

sau daca ma uit mai atent... la ce masina are... cred k e una d-aia care daca ii zici ceva vine cu vre'o 7 ursi dupa tine! :lol: :lol: :lol:

alexutzu 06-01-05 10:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
ps. pe strada mea e o dacie cu nr. LBG

Pai si la mine in cartier e o blonda super cu un Mercedes CLK,cu nr: BH-Xx-FTM ! :lol:

:twisted: :twisted: :twisted: ce aveti voi cu fata aia daca are FTM la numar?? de unde stiti ca nu o cheamaFATIMA?? :twisted: :twisted: :twisted:

teddy 06-01-05 12:49

da' n-am vazut o gagica intr-un S40 parca cu numar T R F? :lol: :lol:

alexutzu 06-01-05 14:29

bine daca e s-o luam asa si eu am vazut de mai multe ori un BMW nou NEGRU cu ploape superioare care avea la numar B-xx-P Z D
de asta ce ziceti? am precizat culoarea si pleoapele poate mai stie vreunu despre ce vb :wink:

codrin44 06-01-05 21:02

dacie cu bord bmw taiat si lipit sa incapa,scaune rabatabile desi e cu 4 usi(macar de erau bune)coada de randunica pe eshapamentul spart special sa faca urat + deodorizant cu aroma de pishat.bleah
am fost obligat sa merg cu colegul asta o noapte intraga!

Toto - BOD 07-01-05 10:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
scaune rabatabile desi e cu 4 usi(macar de erau bune)+ deodorizant cu aroma de pishat.bleah

si scaunele de tico se culiseaza... si ala ae 4 usi :P:P Nu cred ca era asta o problema... Dar... la partea a doua... ala ce facea a? se pisa in masina? avea vre'o pisica pe acolo si cand vroia sa-i imputa masina o apasa de coada? sau cum?... Sa vii si tu cu niste poze...

ZerO_CooL 07-01-05 12:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
bine daca e s-o luam asa si eu am vazut de mai multe ori un BMW nou NEGRU cu ploape superioare care avea la numar B-xx-P Z D
de asta ce ziceti? am precizat culoarea si pleoapele poate mai stie vreunu despre ce vb :wink:

B 68 PZD si e al unei fete BMW-ul, asta in caz ca vorbesti de un E46 negru.

alexutzu 07-01-05 12:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"

B 68 PZD si e al unei fete BMW-ul, asta in caz ca vorbesti de un E46 negru.

da ma ala e, am si precizat NEGRU cu ploape superioare

ZerO_CooL 07-01-05 15:17

Pai il vedeam asta-vara destul de des prin Salajan, Titan si era condus de o fata, presupun ca era al ei. La un moment dat stiu ca era de vanzare masina.

X-Ray-Eyes 08-01-05 23:03

1 Attachment(s)
Dar de Belzebut asta ce ziceti ?

ZerO_CooL 08-01-05 23:19

Super tare !!!

alexutzu 09-01-05 00:03

spre deosebire de taranii care isi pun pe berline spoilere de cielo si alte prostii asta arata chiar bine

e un pic impopotzonata dar arata bine, avand in vedere si cine o impinge chiar e ceva :oops:

aR99bMw 09-01-05 03:38

asta e ceva masina de raliu? :D
o ramas omu fara benzina sau de ce impinge bolidu ?

iasi_drifter 09-01-05 16:24

daca e sa luam asa initialele din nr de inmatriculare atunci SGM ce o fi insemnand? :lol:
ca sa nu mai vorbim de faptul ca 34,5 e jumatate din 69 :lol:

TheSinner2 09-01-05 16:58

pacat ca si-a pus rotile invers taranu... ca in rest e de cacao :)

All times are GMT +2. The time now is 20:59.

- Copyright 2026 4Tuning