![]() |
Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)
da frate, lasa'l sa circule pe strazi ... "zbooooara puiule zboooara" :))
|
frumoasa culoeraea dar se simte lipsa la o suspensie sport...
|
Quote:
|
cine isi tuneaza o masina nu poate sa spuna k ii lipsesc banii...dak nu avea bani nu se apuca de tunat masina...greu cu voi... fara suspesnie sport nu faceti fata la concurenta.... HAC...poate o sa va vina mintea la cap si voua...atata va bat la cap pana o sa aveti masini coborate si voi...k ma oftica faza cu masini tunate si dak se poate sa mai aiba si kit de inaltatoare...
|
Quote:
|
asa ma zile tare nu-i lasa pana nu-si pun arcuri joase...ma oftic tot kand ii vad cocotati pe langa mine...VREEMMMMMM JOSSSSSSSSS sa fie la pamant masina
|
:)) tat ejti tu rau ma andrei ;)) lasa omu in pace ;)) poate lu ovidiu ii place sa fie sus la inaltime ;)) dak tie iti place sa fi mai jos sa simti asfaltu ce sa iti fac... tu ejti jos si in umbra tuturor ;)) :P se stie ;)):P
|
Quote:
|
sa gandit cnva ca masina ar putea fi a unui client si nu a firmei si ca nu tine cont de CO daca sa aiba sau nu suspensie sport? ( poate alte firme din sv dau amortizoare gratuite doar ca sa arate mai bine masina) :)
|
:)) sa stii ca aici are dreptate ovidiu ;) dak il invita cineva sa mearga pe nijte drumuri vai de capu lor ;)) c ar face? merge frumos cu golfu ;)) da tu andrei :)) ar trebui sa te opresti si sa iti cumperi bicicleta sau scuter si sa mergi cu alea ;)) :) only jokin :D oricum felicitari pt majina ovidiu.. si dak ar fi totusi nijte suspensii sport ar arata altfel ;) :P
|
depinde ce pasiuni ai...dak prima pasiune e masina nu mai mergi la lipoveni k mai bine mai inventezi altceva pe masina sau stiu eu ce...eu am fata lasata -10 cm poate si mai mult...si nu ma plang...eu glumeam poate mati inteles insa in acelasi timp vb destul de serios k e un mare minus k nu e coborata gravvvv....o sa va arat eu poate in timp o masina coborata sau cum trebuie sa fie o masina coborata :)
|
noi stim ca glumim andrei ;)) da nu imi zi ca ai de gand sa imi mai cobori majina :)) o sa te vad at pe cine mai iei in majina :)) si cum faci slalom printre gropi :))... si vb si eu serios ;)):P
|
:lol: :lol: 8)
Quote:
pune-i mah hidraulice...sa poti merge shi la iaz shi prin orash...la iaz stai la 1m deasupra in orash la un cm:D................;) |
=)) am vb cu andrei si cu ovidiu despre asta....... din cate am inteles......... 2-3000 de euro sist hidraulic ........deci no limits design ....... pune-ti tu de alea :)) (o bicicleta e 3 mil si dak o iei un bmx sau cv mai mic incape in portbagaj :> ) :)) ........ o dam in off toti ....... alte masini nu sunt? :(
|
Quote:
P.S.............am eu un citroen de ala vechi cu hidraulice:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning