![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
Quote:
poate panzele alea sunt vopsite cu vopsea fosforecenta:lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
another kitch :rolleyes2
:-) :arrow: |
mda ... dacia ... kitch ..
da` in prima poza nu imi dau seama ce e acolo ... cine ma lamureste ? :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
first pic ->"priza de aer" pe capota cu sigla bmw pe ea :-P :D
:arrow: |
Quote:
|
Quote:
stai ca o sa se puna taxa pe aer, sa vezi cum il scoate:lol::lol::lol::lol::lol: |
Da, dar are BMW omul...macar sigla si tot are...
|
lol`za ... ms ..
ce priza de aer .. :))) si ink si cu BMW pe ea ... :lol: |
imi vine sa-mi acopar siglele pe masina...
toti pun pe toate cazanele "elicea stilizata" de-ti vine sa t ascunzi cand o vezi... |
5 Attachment(s)
Un logan GTR, o berlina tunata cu rugina, o emblema rar vazuta dar pe un hyundai, o berlina cu elice :D si o masina frumoasa de la oradea la 4 tuning pe are a facut-o logan (ce inebuniti sunt germanii dupa marca asta).
|
e incredibil cu ce masini circula unii...iti dai seama leutzule ca dacia aia e pericol public!!! sunt convis ca asa arata si pe dedesupt...cred ca a mai mers doua semafoare si s-a rupt de la mijloc:(...cat despre honda civic cu sigla logan...SUPER TARE :D...am fost la oradea,am vazut honda aceea dar nu am observat ca scrie logan pe ea:lol: cool!
|
aia cu 1.5 Dci pusa pe Honda e mistocareala un pic cam ieftina...eu am un prieten cu Audi V8(la fel ca a mea),care a scos inscriptia V8 si a pus o inscriptie 1.9D.Totusi masina are 250 de cai si imi povesteste cum face circ pe autostrada...primeste flasuri si foarte putini sunt aia care il pot depasi la viteza.Bine ca asta nu e un lucru misto si nici de laudat,dupa parerea mea.Acuma,fiecare cu damblaua lui.
|
3 Attachment(s)
sau acest oltcit pacat de masina :cry: ..care are mare potential de a o tuna super;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning