![]() |
Re: Femeia .....
.....ai mah k nu e chir asa railor :twisted:....aproape asa ;)
|
:)))))))))))))))))))))))))
psycho...esti tare rau!!! |
Quote:
|
.....eeeeee si u akum nu :P :twisted:.....
|
da..tari fazele alea..ce sa mai?km asa e...
|
cred k si astea tot aici se incadreaza incepem ...
atematica Iubirii *Barbat inteligent + femeie inteligenta = poveste de dragoste * Barbat inteligent + femeie naiva = sex * Barbat naiv + femeie inteligenta = casatorie * Barbat naiv + femeie naiva = graviditate Matematica la Serviciu * Sef inteligent + angajat inteligent = profit * Sef inteligent + angajat incompetent = productie * Sef incompetent + angajat inteligent = promovare * Sef incompetent + angajat incompetent = munca peste program Matematica la Cumparaturi * Un barbat va plati 2 $ pentru un produs de 1 $ de care insa are nevoie. * Femeia va plati 1$ pentru un produs de 2 $ de care insa nu are nevoie . ( cat adevar ) Egalitati & Statistici * Femeia se va ingrijora cu privire la viitorul ei pina la momentul casatoriei. * Un barbat nu se va ingrijora niciodata cu privire la viitorul sau pina cind se va casatori. * Un barbat de succes este acela care cistiga mai mult decit poate cheltui sotia sa. * Femeia de succes este aceea care se marita cu un asemenea barbat. Fericire * Pentru a fi fericita cu un barbat trebuie sa-l intelegi mereu si sa-l iubesti putin. * Pentru a fi fericit cu o femeie trebuie sa o iubesti enorm si sa nu incerci niciodata sa o intelegi Despre schimbare * Femeia se casatoreste cu gindul ca sotul ei se va schimba, dar chestia asta nu se va intimpla. * Un barbat se casatoreste cu gindul ca sotia sa nu se va schimba, lucru care insa se va intimpla cu siguranta. Tehnica discutiei * In orice confruntare verbala, femeia are intotdeauna ultimul cuvint. * Orice cuvint rostit de barbat dupa ce ea a incheiat conversatia este de fapt inceputul unei noi runde de discutii . Cum sa-ti convingi rudele sa nu te mai bata la cap sa te casatoresti * Matusile in virsta obisnuiau sa ma sicaneze la fiecare nunta spunindu-mi: "Tu urmezi!" S-au potolit insa dupa ce le-am soptit acelasi lucru la fiecare inmormintare. |
oo...doamne..de unde le scoti,mah?tare..
|
.......le are in capshorul ala care ii poate numa prostii klar se vede k il prinde bine psycho :twisted: :twisted:.....
|
aolooo...
se gasesc pe net...peste tot aproape... nu ma' dati vina pe omuletul asta :D |
.....lasa k stiu eu de ce dau vina pe el :twisted: :twisted:....si u ti cu el ha ? ;)
|
super tari...dar vad ca te documentezi nu gluma! :))
|
da bineinteles...suntem amandoi bajeti si stii tu bancu' ;)
"din 10 barbati, 8 spun ca au dormit la ei in urma cu o seara, iar ceilalti 2 sustin ca el inca se afla la domiciului acestora" :D |
Matusile in virsta obisnuiau sa ma sicaneze la
fiecare nunta spunindu-mi: "Tu urmezi!" S-au potolit insa dupa ce le-am soptit acelasi lucru la fiecare inmormintare. prea tare.......:))) |
dap, asta era moto-ul meu intr-o vreme :D
|
cam tot ce s`a scris mai sus este in mare parte adevarat desii nu vretzi sa recunoashtetzi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning