![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Unu cu un seria 6 MM xx FUH...Niste jante...Kitch parerea mea...Mari si cromate...In 5 spite...Masina ii alba...O vad des prin fatza pe la Place , Pizza H , Obama Caffe si restul restaurantelor astea si cafenelelor "de Dorobanti"...
|
Cum sa zici ca e Kitch 6`ul ala ? :)
|
b000s fa ceva si dai edit la post-ul tau.
cum sa zici ca bmw-ul lui deac e kitch ?:)) e foarte frumos parerea mea |
Quote:
|
pai nu e kitch... doar ca a adoptat un stil mai PIMP si nu RACE :P
|
Quote:
|
La masina aia chiar merg chroamele alea :) Si`au fost o gramada de bani ... si dau si bine pe ea :) Eu cred ca vb invidia pt unii
|
Nu e vorba de invidie...Si masina per total e ok...Imiplace...Doar ca dupa parerea mea jantele alea nu se potrivesc...Si pana la urma e seria 6...
|
cand o sa mai cresti putin o sa intelegi cum sta treaba...
|
Sa speram ^^
|
Acum depinde de gusturile fiecaruia. Daca omului nu-i plac jantele, nu inseamna ca nu are gust, sau trebuie sa se maturizeze sa-i placa. Sincer nici mie nu-mi plac deloc acele jante. Pur si simplu nu completeaza masina... Asta nu inseamna ca masina e kitsch, sau ca noi avem gusturi proaste, ori proprietaru are gusturi bune. Si e o parere pur subiectiva. Numai bine!
|
yep...:)
oricum,masinuta e lovely |
Are dreptate MoldamiN.
Nici eu nu ma omor dupa chrome-uri. Hai ca mai merg unele de 22" pe vreun muscle din `69. :D Dar intr-adevar, fiecare este subiectiv si este dreptul lui. |
Vazut un polo GTD in oras cu numere de italia si un lancer X aqua blue bijuterii amandoua ;)
|
Hummer H2 cu "croame garantate sa iti fure privirea" pe 18 sau 19"...Am eu 1,90 m si o roata mii cat picioru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning