![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
1 Attachment(s)
sau poate asta ati mai vazut un v6 micut da rau:lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Observat urmatorul 2 exemplar...
BMW X5 QUATTRO - powah! (adica ii trag toate 5 rotile, inclusiv rezerva) |
Am vazut ieri pe la ora 14:40 in fata la restaurant Rustic (langa Sala Sporturilor) un Land Rover cu numere de state si inmatriculare ADI~MIC...
|
Quote:
si eu i-am zis sa il dea jos ca ii penibil, da a zis ca ii zgariata acolo si nu o avut alt sticker ce sa puna :twisted: ceea ce ii mai fain ii motorul, 3.0i ... cu instalatie de gaz pe el :shock::shock: :poke: |
Quote:
|
pai bmw-urile is masini foarte frumoase, si destul de ieftine alea cu motor mare pe benzina...in germania un x5 ca in poza de mai sus cu motor de 3.0 sau chiar mai mare pe benzina gasesti sub 10.000 euro. pacat ca consuma mult, dar pentru cine nu-i interesat de performante, are o masina frumoasa si consum mai mic :P:P:P
daca pune o instalatie GPL (am uitat ultima parte) :))) |
Quote:
Oricum, gazu nu face foarte okei la motor, dar mna, iese mai ieftin, deoarece in oras are un consum de vreo 17-18%. |
Quote:
|
Trebe sa imi pun pe m3 gaz ! am hotarat Bmw cu gaz
|
nu fiti copii... e o alternativa la combustibilul "de baza" pe care il platim la un pret imens.
|
1 Attachment(s)
Next.
|
dar de ce nu cautati si apoi vorbiti despre gpl:pretul este jumate cat al benzinei,consumul nu se modifica,performantele scad cam cu 15-20% in functie de masina,dar cel mai important aspect e ca ai un comutator si poti sa-l treci cand vrei pe benzina inapoi cand vrei sa-i dai forja.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din categoria "M" :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |