![]() |
Re: My Ka
am incercat sa ti-l trimit pe mail dar nu merge... e prea mare;manualul de service este in spaniola;in romana este doar cel de utilizare;
|
Quote:
|
se poate traduce in google traducere
|
nu e in format PDF;e o carte trasa la xerox alb-negru si care nu se vede prea bine;
|
ok.MAsina ce se mai intampla cu ea.Chiar daca nu i-ai mai facut ceva pune poze.ca nu am mai vazut-o demult :)
|
astept sa-mi soseasca saptamana viitoare o pereche noua de oglinzi FK+adaptoare;am mai luat o alarma noua cu modul pt inchiderea geamurilor la armare, si un cd player Ford 6000;poze in curand
|
spune-mi si mie te rog daca ai schimbat radiocd-u ce faci cu fata la ala vechi?
|
3 Attachment(s)
flansa adaptoare e de vanzare pe clubford;si cateva poze cu noul cd player vopsit custom:)
|
frumos
|
Dap... E meserias !
Unde l-ai vopsit ?? |
ma pricep cat de cat la vopsit;e home made cu toata reteta : sprit chit, vopsea metalizata , lac;
|
Cand ai spus sprit chit ai vrut sa spui defapt primer plastic nu??? :)
|
nuuuu;dupa parerea mea primer plasticul este o porcarie;este un fel de lac care cica ar proteja vopseaua sa nu se curete si cu care se da inaintea aplicarii ei;eu am avut bara spate vopsita si data inainte cu primer dar s-a curatat;eu smilgheruiesc bine plasticul apoi degresez bine cu degresant antisiliconic si apoi dau sprit chitul;apoi se smilgheruieste spritul cu hartie de 800 sau 1000 si apoi iar se degreseaza;apoi vopseaua si lacul;garantat nu se va coji niciodata;eu am interiorul vopsit de 2 ani si nici macar o urma de cojire a vopselei
|
Frate ma faci sa imi fac griji :) pt interioru meu :)...dar din cate am vazut se tine bine vopseaua :D si are cca 6 luni de acum
|
pai e posibil sa tina fara probleme;
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning