Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

Scarto 30-06-09 10:16

Re: Cocktail tuning va prezinta

Pana la urma, de curiozitate johnson, la ce pret poti aduce SportContact 2 - 205/55 R16 91V ? Sunt curios cat ajunge un cauciuc dintr'asta... ca am pe cineva la Timisoara la Continental si el ia cu 304 lei bucata

johnson 30-06-09 10:49

Nu este stoc in zona la sport contact2, doar premium contact care e un pic mai ieftin, dar tot e mai mult decat oferta de la Timisoara, adica 315 lei. Daca era 91H era in jur de 300. Sper ca am fost de ajutor, nu uita ca transportul, daca nu e inclus in pret te mai costa macar 100 lei, de la Timisoara

Scarto 30-06-09 10:54

Da.. intrebam ca fapt divers. Am pe cineva care lucreaza la continental la Timisoara si ei au reducere. Cat despre stock, nu se fac in Romania cauciucurile, i le aduce din Cehia sau nush de unde. Merci

PS: Fac si cauciucuri pentru motociclete, nu stii?

johnson 30-06-09 11:07

fii sigur ca stiu, dar nu sunt pe lista mea de preferinte, iar la stoc ma refer in oras, cele la care am facut oferta sunt cu livrare imediata

buddy_lexx 04-07-09 22:46

Johnson spune`mi si mie ... ce stii despre echipamentele facute de Keprotec Schoeller?? is bune de ceva?:D

johnson 05-07-09 15:02

cred ca e prima oara cand aud de asa ceva, pt ce sunt?

ThunderRa 05-07-09 16:12

Poti aduce Good Year Vector 4Seasons 185/65R15 H ? La ce pret?
Sau Dunlop SP 4All Seasons?

buddy_lexx 05-07-09 17:55

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2463318)
cred ca e prima oara cand aud de asa ceva, pt ce sunt?

o firma care produce echipamente pt motociclisti si piloti : manusi..casti..cotiere..tot ce tine de protectie!
mi`a facut cadou cineva o pereche de manusi ...foarte faine..cu kevlar si alte chestii si am cautat firma pe net si am gasit o gramada de articole.

johnson 06-07-09 08:39

Pt ThunderRa, normal ca pot aduce, mai tarziu iti spun si pretul.
Buddy, nu stiiu ce sa zic, daca nu am auzit de ele, ori sunt prea excusiviste si pe aici nu aduce nimeni ori e o firma gen TCM sau pe acolo. Numele ma trimite cu gandul mai degraba la materialul din care sunt facute, decat firma propriu zisa, dar daca sunt cadou, sunt cele mai bune din lume, stai linistit

scturoag 06-07-09 12:04

Dap , "Keprotec Schoeller" ii un material(de fapt is 2 materiale: Keprotec & Schoeller) ... nu e o firma... acest material se gasesc pe foarte multe articole cu nume mare.. cum ar fi : Alpinestarts , Dainese , IXS , Spidi ....etc.etc.

johnson 06-07-09 16:00

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2463404)
Poti aduce Good Year Vector 4Seasons 185/65R15 H ? La ce pret?
Sau Dunlop SP 4All Seasons?

Numai Good Year apare disponibil, cu comanda din Germania si ajunge la noi la 325lei bucata.
Multumesc

vik-j 17-07-09 19:17

Sal. Ma intereseaza pt. un Tico SX ce "accesorii" (faruri, stopuri... etc.) gasesc la voi, aveti pe stoc sau la comanda? Un catalog?

johnson 18-07-09 09:31

Avem pe stoc toata gama de accesorii pt Tico, trebuie doar sa alegeti, lucru care nu este asa simplu, daca luam in calcul ca sunt mai multe variante. Cel mai interesant in schimb mi se pare kitul turbo, care la numai 246 euro, cu montaj inclus poate ridica puterea motorului la 186 cp la roata.

Scuze, dar nu eu am inceput, daca e sa continuam gluma. Te astept totusi pe la mine, ceva s-ar putea face, de ce nu

AnDrEiCa 05-08-09 19:40

Liniste si pace pe aici ...
Se pare ca a ajuns criza si pe la cocktail tuning, sau ma insel?:D

johnson 06-08-09 08:08

criza de timp deocamdata, e august si bag non stop aproape. Dupa luna asta dau avans la Q7, imi doresc prea tare masina asta, 3.0 tdi alb

All times are GMT +2. The time now is 08:48.

- Copyright 2026 4Tuning