Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

BH-15-RIC 18-06-06 22:59

Re: Tipe la volan...

Aici sint de acord cu tine OVI si nu cred ca va renunta la ceva ce ii face atita placere sau cel putin nu va renunta usor !!!!!!!!
Apropo TRIXI astept ce ai promis vineri ..........

Trixi 19-06-06 07:53

Nu v-ati inselat baieti,intr-adevar sunt hotarita sa rezolv problema,si nu prea am intre optiuni "lasarea de la mine"...;) Sigur nu va fi calea cea mai usoara,dar manusa e ridicata deja...:D :D :D
Felcitari ptr ceea ce ati facut in WE!

aleks 03-07-06 13:44

am redescoperit topicul asta, il uitasem de vreun an...
mi-a luat o ora sa citesc de unde pierdusem sirul :)

Trixi 03-07-06 15:41

ohoooooooooooooo,:)..welcome!

BH-15-RIC 03-07-06 18:33

Trixi ce mai faci ai cam fost plecata , de nu te-am mai vazut pe net !

Trixi 03-07-06 19:05

:shock: ..probabil k m-i s-o ars beculetul care arata k isi on-line...:D :D :D ...k de o vreme din motive lesne d inteles,m-am instalat in fata calculatorului,si in 3 zile am dormit 6 ore :D ,in rest imi distrugeam tastatura...
Altfel,deja ms,foarte bine.Ranile m-i s-au inchis,d volan deja pot sa trag...doar cu piciorul sting mai am niste neintelegeri :x ...dar Suzie,miine e la BP,asa ca trebuie sa ma recuperez urgent d tot!!!Cred k peste 2 saptamini ne vedem vineri ;) !!!

Psycho 03-07-06 19:30

vezi sa nu faci radacini pe scaun ... :) ....

te-ai facut bine complect .. te-ai recuperat .. sau de abea de acum incolo incep recuperarile .. ?!

Trixi 03-07-06 20:25

...dupa medici,ar mai trebui sa stau 3 saptamini...dupa mine..in WE,ma duc la strand..:D :D :D

margineanu ovidiu 03-07-06 20:47

Quote:

Originally Posted by Trixi
...dupa medici,ar mai trebui sa stau 3 saptamini...dupa mine..in WE,ma duc la strand..:D :D :D

serios?promitem ca te dam noi cu crema daca nu te descurci:)oricum ajunge cu glumele sper ca esti din ce in ce mai bine si te asteptam si live nu numai pe forum.pa si numai bine

Trixi 04-07-06 19:52

...ce amici saritori am!!!:D
Vesti si mai bune,sau proaste :rolleyes2 ,nush...azi am iesit deja in oras...so,atentie la un VW Bora,verde metalizat,k p aia o pilotez pana ce vine Suzie...:D

margineanu ovidiu 04-07-06 20:05

Quote:

Originally Posted by Trixi
...ce amici saritori am!!!:D
Vesti si mai bune,sau proaste :rolleyes2 ,nush...azi am iesit deja in oras...so,atentie la un VW Bora,verde metalizat,k p aia o pilotez pana ce vine Suzie...:D

cat m-am tot uitat dupa ea si nu mi-a taiat inca niciodata fata :( ma bucur sa aud ca poti conduce si numai bine,take care

Trixi 05-07-06 09:14

:twisted: stai linistit,k deja fac antrenamente ca sa intru iara in mina...:D :D :D ...k imi place la nebunie mirosu' d ferrodo si fata unor soferi disperati...:D

Ciky 05-07-06 18:20

asha te vrem!

aleks 10-07-06 14:16

am impresia k esti teroare pt oamenii nevinovati :))

Trixi 10-07-06 14:35

..euuu????:shock: Da' de unde!!!!
Hai facem sondaj p tema asta!!!Cine crede k as fi eu teroare???:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning