![]() |
Re: Tipe la volan...
Aici sint de acord cu tine OVI si nu cred ca va renunta la ceva ce ii face atita placere sau cel putin nu va renunta usor !!!!!!!!
Apropo TRIXI astept ce ai promis vineri .......... |
Nu v-ati inselat baieti,intr-adevar sunt hotarita sa rezolv problema,si nu prea am intre optiuni "lasarea de la mine"...;) Sigur nu va fi calea cea mai usoara,dar manusa e ridicata deja...:D :D :D
Felcitari ptr ceea ce ati facut in WE! |
am redescoperit topicul asta, il uitasem de vreun an...
mi-a luat o ora sa citesc de unde pierdusem sirul :) |
ohoooooooooooooo,:)..welcome!
|
Trixi ce mai faci ai cam fost plecata , de nu te-am mai vazut pe net !
|
:shock: ..probabil k m-i s-o ars beculetul care arata k isi on-line...:D :D :D ...k de o vreme din motive lesne d inteles,m-am instalat in fata calculatorului,si in 3 zile am dormit 6 ore :D ,in rest imi distrugeam tastatura...
Altfel,deja ms,foarte bine.Ranile m-i s-au inchis,d volan deja pot sa trag...doar cu piciorul sting mai am niste neintelegeri :x ...dar Suzie,miine e la BP,asa ca trebuie sa ma recuperez urgent d tot!!!Cred k peste 2 saptamini ne vedem vineri ;) !!! |
vezi sa nu faci radacini pe scaun ... :) ....
te-ai facut bine complect .. te-ai recuperat .. sau de abea de acum incolo incep recuperarile .. ?! |
...dupa medici,ar mai trebui sa stau 3 saptamini...dupa mine..in WE,ma duc la strand..:D :D :D
|
Quote:
|
...ce amici saritori am!!!:D
Vesti si mai bune,sau proaste :rolleyes2 ,nush...azi am iesit deja in oras...so,atentie la un VW Bora,verde metalizat,k p aia o pilotez pana ce vine Suzie...:D |
Quote:
|
:twisted: stai linistit,k deja fac antrenamente ca sa intru iara in mina...:D :D :D ...k imi place la nebunie mirosu' d ferrodo si fata unor soferi disperati...:D
|
asha te vrem!
|
am impresia k esti teroare pt oamenii nevinovati :))
|
..euuu????:shock: Da' de unde!!!!
Hai facem sondaj p tema asta!!!Cine crede k as fi eu teroare???:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning