![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
Quote:
Poate ai auzit tu gresit...daca voia sa te gaseasca te gasea ;)tai linistit ...nu vrea s ate bata nimeni ...astea sunt doar vorbe :) ca sa tina scandalul de actualitate!!! |
heh..acuma am dat si eu de threadul asta.. desi am scormonit mult forumu 4t...:))
cat despre nsl piatra neamt..pfoi ce ash putea spune... n`am cuvinte decat de lauda...niste baieti de nota 10+... si nu cred k meritau ei faza cu stikeru lipit pe nissan nici macar intr`o gluma de tot c....u! Felicitari Cart pt tot ce faci pt club...si ignora`i pe dushmani...nu merita ei(unii) atata atentie...k de aia s`a ajuns aici! |
:)....pai ...daca e ceva ...ne auzim ...:)
PS: focs....vad ca vrei sa-mi iei painea de la gura :))....glumeam;) |
cred ca avem si noi fotografi buni in club
|
am si eu o intrebare pt bixu sau cart!
Ce e asta Kamikaze? ca eu nu am auzit de clubu asta ! Cine sunt astia nene?! mai au si pretentii ? Eu stiam ca pretentii poti sa pretinzi atunci cand vii sa iti omori masinile la 402 m, la drift & burn.. sau macar sa ti le expui! Am venit la nush cate saloane da' sa mor de am vazut vreo masina "Kamikaze" . .... ... .. fantome |
3 Attachment(s)
NSL piatra neamt ...are un nou membru :
Cosmin - Renault Twingo Attachment 682143Attachment 682144 Attachment 682145 |
Quote:
|
ma refeream la membru cu acte :)
|
are dreptate stefan...sunt vechi in club..dar nou cu acte...o sa revin cu poze legate de portbagaj(stiti voi) si de noua mea evacuare:D
|
Bine ai venit buburuzarule :))
|
asteptam poze ....si poate un filmuletz ...cu ce se aude in portbagaj :)
|
facem facem:lol:
|
poate cand ma intorc d la bucuresti ....ne intalnim sa vad si eu masinutza :)
|
Quote:
|
vinerea asta ...voi fi si eu prezent la intalnire ....:)...poate si vinerea urmatoare ...da nu promit nimic :):-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning