![]() |
Re: Accidente în Neamţ
Mama era sa moara cu mine in burta in 92' cand a intrat intr-o caruta nesemnalizata si a intrat coada de la caruta in masian .. a spart si motor si tot ... a ajuns langa schimbator ...
Nu ai ce sa le faci ... oamenii isi fac treaba ... daca altceva nu au ... singura solutie e sa stea politia la panda si sa le dea cate o amenda sa vorbeasca singuri ... si poate se potolesc... |
Degeaba o sa stea politia la panda ca tot nu or sa dispara carutele de pe strazile patriei . Eu am avut un accident mai ciudat cu un carutas beat , s-a suit omul cu tot cu caruta si cal pe masina mea ( eu fiind oprit la semafor la piata mare ) si ce i-a facut politia ? I-a dat o amenda de 5 milioane pentru perturbarea linistii publice si atat ( ma alergase putin cu o ranga prin intersectie ) . Asta e blestemul strazilor din Romania : carute nesemnalizate , biciclisti beti , betivani si animale lasate libere pe strazi ( vaci , cai ...etc etc. )
|
Quote:
|
Quote:
1)Cei care cu ajutorul carutei isi castiga o paine cinstit 2) Betivi care merg cu carutele cand vin de la carciuma,morti de beti,nesemnalizati Deci cred ca si ei au dreptu de a circula pe drumurile nationale ,atata timp cat indeplinesc conditia intai .... |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Inca un accident la Chimie ...
|
ma intreb cu cine vorbeau politistii in a 2 `a poza! unu cu altu sau...?
|
Quote:
|
Quote:
ideea e ca au si ei o retinere in legatura cu verdictu final ca sa nu supere pe cineva ca si-a facut datoria si a trecut peste o pila sau nu stiu ce... |
pai eu ce ziceam mai sus?....si mai nou daca accidentul nu sa soldat cu victime ei nu ar trebui sa se amestece......in caz ca participantii accidentului nu sau inteles intre ei asta e partea a doua.....in fine multi dintre ei nu stiu cum sa reactioneze in urma unui accident ....dar in schimb stiu sa iti dea amenda foarte usor....
|
pana la urma cum s-a intamplat accidentul... nu prea imi dau seama? cel cu loganu a intors acolo si ala la luat din lateral sau cum dracu... daca e asa... atunci adio permis la soferul loganului...
|
Si eu am incercat sa inteleg si nu am resuit! Cred ca Loganul iesea de pe privighetorii...si a fost acrosat de Fiat...cred...:)
|
Da.. si dupa o intoarcere 180 a ajuns in pozitia in care este ... :)
|
Quote:
nu este chiar asa simpla meseria asta(gindestete cum era sa stai in intersectie la spital zilele trecute cind nu a mers semaforu) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning