Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

scturoag 02-07-09 23:57

Re: Accidente în Neamţ

Mama era sa moara cu mine in burta in 92' cand a intrat intr-o caruta nesemnalizata si a intrat coada de la caruta in masian .. a spart si motor si tot ... a ajuns langa schimbator ...
Nu ai ce sa le faci ... oamenii isi fac treaba ... daca altceva nu au ...
singura solutie e sa stea politia la panda si sa le dea cate o amenda sa vorbeasca singuri ... si poate se potolesc...

stefan_88 03-07-09 00:15

Degeaba o sa stea politia la panda ca tot nu or sa dispara carutele de pe strazile patriei . Eu am avut un accident mai ciudat cu un carutas beat , s-a suit omul cu tot cu caruta si cal pe masina mea ( eu fiind oprit la semafor la piata mare ) si ce i-a facut politia ? I-a dat o amenda de 5 milioane pentru perturbarea linistii publice si atat ( ma alergase putin cu o ranga prin intersectie ) . Asta e blestemul strazilor din Romania : carute nesemnalizate , biciclisti beti , betivani si animale lasate libere pe strazi ( vaci , cai ...etc etc. )

buddy_lexx 03-07-09 00:16

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2457665)
Mama era sa moara cu mine in burta in 92' cand a intrat intr-o caruta nesemnalizata si a intrat coada de la caruta in masian .. a spart si motor si tot ... a ajuns langa schimbator ...
Nu ai ce sa le faci ... oamenii isi fac treaba ... daca altceva nu au ...
singura solutie e sa stea politia la panda si sa le dea cate o amenda sa vorbeasca singuri ... si poate se potolesc...

ideea e ca in preajma comunelor,satelor s.a .. oamenii sunt protejati de politia rurala si de aia fac ei problemele astea! ca ai sa vezi tu ca in caz de accident politistul rural va face tot posibilul sa`si ajute consateanu(am avut un caz de genu asta recent) si normal ca daca ei is cu politia mana`n mana isi permit sa faca astfel de nereguli! In concluzie.. sistemul si legile sunt de vina !

AnDrEiCa 03-07-09 15:09

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2457440)
Accident foarte violent astazi in costisa:((( o masian a luat pe sus o carutza plina cu lemne... trafilul a fost blocat, iar mai apoi deviat prin camp. (din acest motiv nu am apucat sa fac poze. Daca a trecut cineva pe acolo si are poze...) Am o intrebare!!! Nu se poate face nimic in legatura cu carutele care circula nestingherite pe drumurile nationale???? Platim roviniete, platim taxe... platim multe ca sa mergem in siguranta!!!! Nu ne aude nimeni????

Intradevar din cauza carutelor se produc multe accidente ,dar sunt doua feluri de carutasi....

1)Cei care cu ajutorul carutei isi castiga o paine cinstit

2) Betivi care merg cu carutele cand vin de la carciuma,morti de beti,nesemnalizati

Deci cred ca si ei au dreptu de a circula pe drumurile nationale ,atata timp cat indeplinesc conditia intai ....

VaLeX 03-07-09 15:28

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2459148)
Intradevar din cauza carutelor se produc multe accidente ,dar sunt doua feluri de carutasi....

1)Cei care cu ajutorul carutei isi castiga o paine cinstit

2) Betivi care merg cu carutele cand vin de la carciuma,morti de beti,nesemnalizati

Deci cred ca si ei au dreptu de a circula pe drumurile nationale ,atata timp cat indeplinesc conditia intai ....

Indiferent, toate ar trebui semnalizate corespunzator si seara dupa 10 , interzise pe drumurile publice ...

RapJustin 03-07-09 16:53

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2459211)
Indiferent, toate ar trebui semnalizate corespunzator si seara dupa 10 , interzise pe drumurile publice ...

Nu numai seara... tot timpul. Noi platim atatea taxe ca sa mergem pe drumurile publice, si din cauza lor mai dam si peste ei si, doamne fereste mai dau si cu capu` de asfalt si mai dau ortu` popii... si a cui e vina??? a soferului!!!

Ali_ump 06-07-09 21:24

3 Attachment(s)
Inca un accident la Chimie ...

buddy_lexx 06-07-09 21:53

ma intreb cu cine vorbeau politistii in a 2 `a poza! unu cu altu sau...?

Jok3r K10 06-07-09 21:58

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2466743)

cu superiorii ca ei nu stiau ce tre sa faca .....cu legile astea noi e grele ....firar mama lui de cod rutier:lol:

buddy_lexx 06-07-09 22:03

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2466758)
cu superiorii ca ei nu stiau ce tre sa faca .....cu legile astea noi e grele ....firar mama lui de cod rutier:lol:

nu`i vba de lege ..si ca nu au habar ce sa faca..
ideea e ca au si ei o retinere in legatura cu verdictu final ca sa nu supere pe cineva ca si-a facut datoria si a trecut peste o pila sau nu stiu ce...

Jok3r K10 06-07-09 22:07

pai eu ce ziceam mai sus?....si mai nou daca accidentul nu sa soldat cu victime ei nu ar trebui sa se amestece......in caz ca participantii accidentului nu sau inteles intre ei asta e partea a doua.....in fine multi dintre ei nu stiu cum sa reactioneze in urma unui accident ....dar in schimb stiu sa iti dea amenda foarte usor....

mariusD 06-07-09 22:40

pana la urma cum s-a intamplat accidentul... nu prea imi dau seama? cel cu loganu a intors acolo si ala la luat din lateral sau cum dracu... daca e asa... atunci adio permis la soferul loganului...

Ali_ump 06-07-09 23:20

Si eu am incercat sa inteleg si nu am resuit! Cred ca Loganul iesea de pe privighetorii...si a fost acrosat de Fiat...cred...:)

Scarto 07-07-09 09:20

Da.. si dupa o intoarcere 180 a ajuns in pozitia in care este ... :)

B16SIX 07-07-09 21:11

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2466743)

ceva exemple>cereau date despre masini,soferi,cereau sa vina o platforma,sa vina colegi de la criminalistica daca sunt victime(tre facute poze la locu accidentului) etc
nu este chiar asa simpla meseria asta(gindestete cum era sa stai in intersectie la spital zilele trecute cind nu a mers semaforu)

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning