Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

criss 10-07-05 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueDana\"
Noi ne dam aici pe suc de struguri si portocale ! tu ce faci? akuma ai venit de la cofetarie ? :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

si uite asa am deschis pagina 29 :lol:

NEo007RX4 10-07-05 23:35

da... :)) mai 1 pag si apare Volumul 1 :)

ce somn mi....sa mai stau, sa nu mai stau...nu stiu nici eu .. :D

BlueDana 11-07-05 00:11

:lol: :lol: Hai k mai putem palavragi pana la pag 30 8)

aR99bMw 11-07-05 03:26

bah,,,,io amu vin de la boteazzz...mis praf...hai norok :drunk: :drunk: :drunk: era sa plezniesk masina........ :lol: am dat 200 lei grei la lautarii...sai phut...... :D

TEKIN 11-07-05 07:34

cu care masina ai fost mah ?????

TEKIN 11-07-05 07:39

mah nui cofetarie... :lol: este cafe-fantasy :twisted: ....hai ca mai avem umpic apoi o sa avem si noi pagina a30a... :arrow:

RCS. 11-07-05 08:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
bah,,,,io amu vin de la boteazzz...mis praf...hai norok :drunk: :drunk: :drunk: era sa plezniesk masina........ :lol: am dat 200 lei grei la lautarii...sai phut...... :D

...era cumva tot o pisica ???? :lol: :lol: :lol: ...cred ca sunt atrase de BMW-ul tau mah...le place sa testeze fibra de sticla... :lol: :lol: ...!!!! SA-ti traiasca copilul mah Caline.... :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

RCS. 11-07-05 08:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
mah nui cofetarie... :lol: este cafe-fantasy :twisted: ....hai ca mai avem umpic apoi o sa avem si noi pagina a30a... :arrow:

..aha..iti da cafeaua virtuala si trebuie sa o platesti cu bani reali..e teapa pe fata mah omule....!!!!! :lol: :lol: :lol:

TEKIN 11-07-05 08:58

:lol: :lol: mah bei rezz bull ???

RCS. 11-07-05 09:09

Re:

Quote:

:lol: :lol: mah bei rezz bull ???

Nu beau mah rezz bull eu beau Red Bull mah omule...rezz bul e facut din orez si nu-i asa de bun...pe cand red bull e mult mai bun... :lol: ...!!!! Mah...Calin are copil: ai auzit??? :lol: :lol: ...si pe noi nu ne-a chemat la botez la copilul lui...miaspicioarelesamibag...!!!! :lol: :lol:

TEKIN 11-07-05 10:23

mah cred ca are... acum 9 luni si ceva am vazut pe el cu o gagica o vioala in masina pe fata am mai vazut o acolo pe indagrara stii unde nu ?? :lol:

RCS. 11-07-05 10:47

Re:

Quote:

mah cred ca are... acum 9 luni si ceva am vazut pe el cu o gagica o vioala in masina pe fata am mai vazut o acolo pe indagrara stii unde nu ?? :lol:

Mah...ai baut gin cu tuica ??? :lol: In parcarea aia te-am vazut si pe tine mah....!!!!! :lol: :lol: :lol: RESPEKT pt ,,fetele care beau doar apa plata''....!!!! :lol: :lol: :lol:

TEKIN 11-07-05 11:39

beau rezz bull cu tuica iti da forta ..... mai inainte am vazut o gagica conducea un peugeot 206 culoare negru ar99ava e super tare femeia :oops:

valib 11-07-05 12:19

orezu'i sanatos rau :lol: :lol: :lol:
red bulls parca are gust de angelli:)te'mbata de cap si mai rau:)
:lol: :lol: :lol:

ma primiti si pe mine in clubul vostru de 'nebunatici'?
:))

RCS. 11-07-05 12:35

Re:

Quote:

beau rezz bull cu tuica iti da forta ..... mai inainte am vazut o gagica conducea un peugeot 206 culoare negru ar99ava e super tare femeia :oops:

mahhhh..aia e ,,verisoara mea'' mah..tenaripadecurvarceesti....!!!!! :lol: ...adica e verisoara in sensul ca strabunicile noastre au fost prietene bune la Harvard mah.... :lol: :lol: :lol: !!!! Mah...lasa femeile mah ca astea iti manca banii, viata si averea...adica femeia este un animal(pit bull mai bine zis...astia sunt interzisi !!!!...si care trebuie tinut in lant si botnita...mamalor) care sta pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele acestuia din urma, adica cu zilele barbatului....!!!! :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning