![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
lynx tuning...o sa incerc sa fac ceva...da...pune o poza plz...
PS:ii super MX-6...de cate ori treceam pe langa ea ma opream shi o admiram...ai adus-o din afara nu???II BESTIALA ORICUM!!!nush ce mai vrei sa fac cu spatele...pt k ii superb...asha de ben` da stopurile alea din cf... |
Quote:
Si mai multe. Hai ca incerc sa ajung Vinerea asta. 8) 8) 8) |
la bere ma bag si eu :) :) :) :) :)
|
Quote:
|
deles,baetzi!:)
|
mai baieti, de ce ploua in fiecare vineri???
ia vedeti, poate luati legatura cu "sefu" sa nu ploua macar vinerea care vine sa ne intalnim toti, sa vedem ce facem cu WSR-u... si sa mai vedem frumusetile de masini din club... |
am uitat.
WELCOME GABI!!!!! |
ploua...pt ca nu ma mai duc eu la oradea...
|
ma scuzati de offtopic dar nu stiam unde sa postez...imi puteti spune cum ajung in oradea prin ungaria? care e ruta? pe unde intru in tara...la Episcopia BH??? k am auzit k drumu ii dezastru...nici dacia nu merita sa o rupi...si cam cati km is si ce tre sa prezint la vama...mc mult...daca vreti si sunteti bine informati si pm va rog...mc
|
cauta o harta pe google.. shi intri in Bors in oradea.. acuma depinde shi de unde vii.
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mare Intalnire In 28 Aprilie, Vineri, Ora 20. Toti Membrii Wsr Sunt Rugati Sa Participe, Fiindca Se Va Discuta Viitorul Clubului Si Trebuie Sa Stim Exact Cati Membrii Avem. Rog Toata Lumea Interesata De Wsr Sa Participe. O Sa Se Faca Si Inscrieri, Daca E Cazul, La Fata Locului. Va Asteptam Pe Toti, In Numar Cat Mai Mare, Sa Vedem Cam Unde Ne Aflam Si Ce Putem Face Pe Viitor, Ce Putem Organiza, Si Cum Ne-ati Putea Sprijini , Cei Care Doresc Sa O Faca. Va Multumim Anticipat Pentru Prezenta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
nume:Costel
alias:Don Costelo' ocupatia:electrician auto masina:Opel Ascona 2.0 injectie benzina 127CP stock Sper sa ma acceptati printre voi macar la discutii pe forum |
de ce nu!:)
|
va spun un secret:lynx tuning by gabi=babgulas papricas precla ps nu spune nimanui :):):):):)
|
ar trebui sa postam si un dictionar roman-maghiar, ca eu de multe ori nu prea pricep nimic...;))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning