![]() |
Re: SKODA vRS
Naka da-mi si mie nr tau de tel te rog, vreau stopurile alea.....:sad:
|
Quote:
Cuplul meu este mai mic decat jumatate din al tau ... si caii sub tine ... Precizez ca nu am soft sau evacuare( tobe sport sau acceleratoare de gaze ) sau admisie sport ... merg pe stock ... |
salut baieti
mi-a venit masina vrs tdi dpf 170 cp ce ziceti? alba astept sugestii pt ceva modificari |
Mai bine ai face un topic separat , sau daca ai deja unul existent posteaza acolo .. O zi buna
|
asa cred si eu
vad ca nu prea bagati in seama noii veniti oricum e naspa aici numai laude si certuri cu bine aveti grija cum conduceti |
Quote:
|
in sfarsit trec si eu la stage 2.o sa pun poze in curand cu tot ce am achizitionat.masina va merge cel mult 2 luni asa si pe urma urmeaza o conversie ko4 va salut.poze in curand!!!!
|
Quote:
Nu de alta dar data trecuta ma costat joaca 5000 de euro si numai vreau, mai bine schimb turbina din 20.000 in 20.000 decat sa schimb motor. |
Quote:
|
x-ray nu are turbo.ai inteles gresit.nici soft nu are.succes ambilor daca va vedeti vreodata
|
Quote:
Masina are 1400 Kg ( asta nu inseamna deloc putin) , nu are Turbo ( nu stiu unde ai citit tu de turbo ) iar de dat ne dam de placere daca vrei ... Masina e 2800cm3 de fabrica cu 193 Cp , motorul original nedesfacut. Ma dau si cu Honda cu compresor ... nu e deranj . |
Quote:
|
naka cu stopurile alea de astra gsi ce se mai aude?
|
s-au dat:)
|
in sfarsit miau ajuns si mie produsele de la DXX dupa 2 luni jumatate.bine tot nau venit toate:lol::lol:sa speram ca transa a doua vine mai repede
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning