![]() |
Re: Golf 3 - Gti 2.0 8v Cult Style
frumoasa masina.. bafta cu ea
|
uite ce am vazut pe un site din uk , masina ta cand era pe la inceput spre forma de acum : http://www.volkszone.com/VZi/showthr...=502263&page=5
|
Ce se mai aude despre masina?ceva noutati?
|
am o intrebare :cum ai facut motorul sa arate asa...am vazut o poza cu motorul cand era demontat si arata total altfel..cum ai facut sa arate asa stralucitor?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut si felicitari pentru masina. Mi se pare ca i se potriveste cel mai bine CULT style unui golf 3. Deci dupa parerea mea, ai facut o alegere f buna. In afara de asta, ma intrebam cand ma uitam la pozele din urma, de ce i-ai pus chestia aia neagra pe capota? Niciodata nu am inteles asta. Mi se pare inutila si strica si aspectul masinii, dar am vazut ca ai renuntat la ea si m-am bucurat destul de tare :)). Spor in continuare la lucru, cine stie cu ce ne mai uimesti ;)
|
hood-bra`ul ala din material pe capota foloseste la protectie, dar este un element specific Cult Styling`ului, mai citeste, nu`ti strica :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
geniala masina , dar de ce nu ai venit cu rotile de porsche ?
|
Erau pe mk2-ul de langa el...
|
2 Attachment(s)
2 poze de la mine
|
frumossss, felicitari pentru munca depusa :tenisclap
|
Foarte frumoasa masina, daca nu avea numere, ziceam 100% ca este din germania :))
|
ai trecut cu ea prin harman duminica frumoasa tare masinuta ......vb la colegu de mai sus daca n-ar fi avut nr credeam ca e din germania ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning