Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu.html)
-   -   Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu (https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/48362-tari-masini-vazute-tg-jiu.html)

Sasha 19-06-08 23:42

Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu

Quote:

Originally Posted by ionut18_2006 (Post 1601761)
Sa pun si eu poze cu cateva masini din tg - jiu ....asta cred ca o sa ii placa lu` sasha ...este un Audi A4 3.0i Quattro 225 HP Full Full...
[...]

:)))

Stiu masina de mult timp de pe oras! Intradevar arata bine! Si alearga bine:oops:

GTXR 20-06-08 23:48

Una de care tot vorbiti...

confuzzling 21-06-08 00:50

Unde e mahonul din Audi ala de Valcea daca tot e "full full" ?

ionut18_2006 21-06-08 22:10

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1603958)
Unde e mahonul din Audi ala de Valcea daca tot e "full full" ?

Dar tu ce intelegi prin mahonu' ala?.....Daca are mahon, inseamna ca e full?...Sau ce vrei sa zici?....Sunt masini care au aluminiu in loc de mahon...altele au carbon ....;)

confuzzling 22-06-08 01:50

Quote:

Originally Posted by ionut18_2006 (Post 1605166)
Dar tu ce intelegi prin mahonu ala?.....Daca are mahon inseamna ca e full?...sau ce vrei sa zici?....Sunt masini care au aluminiu in loc de mahon...altele au carbon ....;)

Eram sigur ca asta o sa se inteleaga...Pai, nu cred ca se pune problema de carbon la Audi ala (nu cred ca este posibil din fabrica sa vina cu asa ceva) si ala nici macar aluminiu nu e, e plastic ! Eu unul nu mi-as lua o masina full full si sa aiba plasticu ala acolo....nu ? Eu nu zic ca masina nu e full, dar cred ca e prima masina care o vad full sa nu aiba mahon.
Daca iti cumperi o masina full, nu vine si mahonu acolo ? Zic si eu, nu stiu sigur...

Incheiati aici discutia, ca sunteti off-topic. Mutati-va la "Discutii",va rog!

ionut18_2006 22-06-08 18:53

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1605519)
Eram sigur ca asta o sa se inteleaga...Pai, nu cred ca se pune problema de carbon la Audi ala (nu cred ca este posibil din fabrica sa vina cu asa ceva) si ala nici macar aluminiu nu e, e plastic ! Eu unul nu mi-as lua o masina full full si sa aiba plasticu ala acolo....nu ? Eu nu zic ca masina nu e full, dar cred ca e prima masina care o vad full sa nu aiba mahon.
Daca iti cumperi o masina full, nu vine si mahonu acolo ? Zic si eu, nu stiu sigur...

Incheiati aici discutia, ca sunteti off-topic. Mutati-va la "Discutii",va rog!

Cum spui tu, dar la unele masini chiar daca sunt full, nu au mahon...Audi mai rar cu mahon, la anumite modele , cel mai mult se foloseste mahonu' la mercedes si bmw.

Acesta a fost ultimul post off-topic,v-am rugat frumos sa incetati!Altfel...

Sasha 23-06-08 19:21

Ca sa se intelega... nu treb sa fie neaparat full ca sa aiba mahon si invers;)

confuzzling 23-06-08 19:37

peste 2-3 luni e posibil sa apara un SSC Ultimate Aero in tg-jiu...ghici cine proprietaru :P

Sasha 23-06-08 19:45

Habitu?:lol:

confuzzling 23-06-08 19:52

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1608497)
Habitu?:lol:

nu, nu stiu cine e.
florin

florin_cars 24-06-08 10:27

da' mie imi place Shelby Cobra 427...nu cumpar noutati..n-ati ghiciti :lol: :lol:

P.S. vreau sa vad pozna cu Aero langa masinile noastre romanesti..cand apare va rog, sus cu ea:-P

lowrider.STi 24-06-08 10:36

subscriu...
eu as vrea sa vad un aero oriunde in Romania...nu neaparat Tg-Jiu...(asta daca o sa fie vreodata unul la noi)

confuzzling 24-06-08 10:54

goeru ....

ionut18_2006 25-06-08 00:35

in curand o sa apara si un bentley continental gt cabrio la noi in oras.... proprietar danut unu din patronii de la motzard .:twisted:

cristea_rotitza 26-06-08 09:09

Va rog frumos sa incetati cu offtopic-ul , vreti sa va discutati mai mult ??? exista sectiunea CHAT ! e ultimul avertisment ! multumesc

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning