Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

Psycho 07-03-06 02:26

Re: Indragostit pana peste cap ?

santos norocosule .. unde mai gasim si noi d`astea

EvLSant0S 07-03-06 03:08

Nu stiu, sry, nu pot sa ma gandesc decat .. la .. lacatul pe care o sa-l pe usa compartimentului ...
p.s: ea m-a gasit pe mine , in momente grele :) haha sounds like a sad story , it isn`t ! :) m-a dat peste cap rau de tot reactia ei , nu ma asteptam , ma asteptam la ceva gen , " da... pai ... stii ? am treaba in weekend si ... " scuze de *** ..
dar.. uite ca nu , :)

p.s: tu ai o fata grozava pe langa tine, la ce-ti mai trebuie ?

Chelooo 07-03-06 06:54

evl santos norocos baiat ce sa zik :D niciodata nu mi sa intamplat sa ma agatze o fata .. :( hmm cum e ? :P e misto :D:P heh cat despre ontopik ... da si eu kred k sunt indragostit pana peste cap ... adik ... i feel very in`loved :D:P

Eugen_TL 07-03-06 11:17

santos: in puf n-am sa tin toate fetele care imi trec prin mana mai ! vreau doar pe cea cu care o sa intemeiez o familie... adica eu sa fiu capul familiei si in decizii si in bani si in tot..... ! astea care le cuplezi normal ca nu se merita sa le tii in puf pt ca n-ai de ce.... se invata si nu e bine ... :) dar sotia eu spun ca ar merita ! :)

cheloo: eu cand e vorba sa agat ... totul pt mine reprezinta o gluma mare de tot, am mai explicat undeva la un topic cum procedez si nu vreau sa ma refer... in fine recunosc ca am fost agatat de cele mai multe ori si cu intentii serioase nu in gluma cum fac eu ! :) e misto sa fi agatat... daca te agata inseamna ca vrea ceva de la tine si o poti modela cum vrei in diferite moduri ! :) cel putin asa se intampla la mine :) :)

off topic: ziceti-mi si mie draq unde stiu smileyurile ca nu le gasesc... alea multe

Cosmin255 07-03-06 12:51

LoL Tuningboy si tu cum recunosti viitoarea sotie daca "te joci" cu toate?:) Daca se invata inseamna ca nu te vor pe tine :) desi nu stiu ce ar putea sa vrea de la tine uratule:) (glumesc) , omu` e gagicar , se stie el

aleks 08-03-06 02:41

tuning, esti la inceput, stai linistit cu insuratoarea ;)

Eugen_TL 08-03-06 10:34

logic ca stau linistat ca mai am muuuuuuult pana atunci.... dar ziceam si eu ca fapt divers ... poate o sa-mi schimb parerea :)

EvLSant0S 09-03-06 00:35

Quote:

Originally Posted by aleks
tuning, esti la inceput, stai linistit cu insuratoarea ;)

mie mi se pare deplasat simplul fapt ca. . tu la 17 ani vbesti de sotie ..
i mean .. plcalului ...
nici macar.. nush ..
ma abtin . .cat despre irina ... te inseli amarnic !
pan` la urma zi daca-i COMBINATA cu tine sau daca-i COMBINATA CU ALTUL!
sa stiu cu cine ma incurc !

Eugen_TL 09-03-06 09:12

mie nu mi se pare deloc deplasat ce am zis.... mai ales ca ziceam ca fapt divers, ce as face eu pe viitor ! si stiu ca e devreme,,, dar stati calm ca este e ultimul lucru la care ma gandesc :) :) :)

iar iry e cuplata cu altu nu cu mine ... eu is puiu ei si ea e puiu meu ... nik mai mult :) ( ne intelegem misto )

EvLSant0S 09-03-06 10:22

mda.... ma gandeam eu ..
lasa ca asa .. pe messenger..
si eu sunt iubitul a ... xxxxx femei ... da .. plm .. asta nu inseamna fix NIMIC...

deci nu-i cu suparare daca poate o prezint mai incolo la topicul cu "amice" , nu ?

Eugen_TL 09-03-06 10:24

pt ce sa ma supar ma? :) :) :) :) e normal ca un om sa aibe mai multi amici,prieteni,oameni langa el...... prezinta pe cine vrei u ca n-am nici o treaba

aleks 10-03-06 09:15

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
lil` story:
pe 12 e cursa la craiova, tot pe 12 ar cam fi programata o fuga la munte, si vreau sa fiu si acolo si acolo , si ... am vbit si cu ea, vreau s-o iau cu mine , si i-am explicat.. ca .. merem la munte ... dar .. mai intai vreau craiova.. chestie posibila .. doar cu trenul .. (17 ani) ..
si .. printzesa a zis ... " da iubitu .. o sa fie misto .. " adica... wtf.. pana acum am avut parte doar de. . " eu ? cu trenu` ? muahahhaa" , astea tinute in puf ..

e bun k ai verificat-o... intre timp s-a rezolvat si problema ta, ai vazut, cursa s-a amanat pentru 19 martie;)

EvLSant0S 12-03-06 18:50

vai , dap , s-a aranjat chestia asta, dar.. a aparut alta. .
de abia am venit de la munte, deschid messu ...
pac pac .. vb cu madskillz ,cu bishop .. etc
si apare una ... : /

o amica, combinata cu un jegos cu bani , nexam iubire , etc, omu` de abia a inselat-o , ea e distrusa .. :) sentimental .. si ... cauta... stim cu totii ce .. :)
asta automat inseamna sa o insel ... pe ..

la inceput i-am zis ca .. nush daca pot s-o ajut ca.. sunt cu monica c-o iubesc ca etc .. :)

mi-a trimis o poza cu sanii ei , urmata de urmatorul text : " uite ce sani pierzi .. "
acolo s-a rupt firu` .. :)
eh , oricum , nu se cunosc intre ele, n-are cum sa afle de asta ,so .. why not :P
gademit, a dat norocul peste mine ..

Eugen_TL 12-03-06 19:50

santose vezi in ce te bagi ! restu nu ti-a aratat ... :) :) :) poate restu nu e la fel de bun precum pieptul.... spune-i sa-ti arate tot si apoi " ssa pe ea " :) :twisted: :twisted: :twisted:

EvLSant0S 13-03-06 09:36

pai ... ai dreptate... dar.. o cunosc .. bine ..

si .. daca s-a schimbat atat. .. de mult .. niciodata nu-i prea tarziu sa dai inapoi .. so .. chiar nu-i nici un fel de problema :)

All times are GMT +2. The time now is 22:26.

- Copyright 2026 4Tuning