![]() |
Re: Dacia masina mea
Quote:
|
la politie legal nu se poate asa ceva...;)
si apoi esti la mana oricarui politist, ti le poate ridica si nu mai poti pleca cu masina!!! |
Quote:
nici nu are "voie" sa puna ozn,pt ca nu exista masina in romania cu nr care incep cu O pt a nu confunda cu zero daca ai nr de genu 10 OZN si mi se pare ca nici nu I nu ai voie sa ai nr la inceput............asa ca ramane sa pui poze cu noile tale numere ozn-ule |
Dar U.F.O se poate. Sau XX-10-ZNE (mai tras de par, ce-i drept) :)
|
se poate....xx-10-zne...lejer...
Quote:
Quote:
|
si politistii tot din romania sunt....unii poate pot fi mituitzi....eu nu stiu ca nu incerc....dar unii nu si e pacat sa te duci la oradea si sa ramai fara numere....;)
|
Eu nu stiu ca in Oradea sa se lege de faza asta cu numarul patrat :) . Spre exemplu, de vreo 2 ani umblu cu numarul in parbriz. Mai mult, de vreo 3 saptamani nu mai am nici bara in fata. N-am avut nici o problema.
|
Quote:
sau te'a oprit dar nu s'a legat de aia...:shock: |
pe mine m-au costat 85 de ron si o sa fie OZN intors invers pt ca in oglinda se vede OZN. DB -- NZO.vine astept sa le iau de la ei cu tot cu acte.
|
Quote:
|
super tare oradeanule.....eu am dat orasul ala ca exemplu nu ma gandeam fix la el! :)
si acu hai sa ne rezumam la masina omului ...poate se gandeste vre-un shef sa fac curatenie de posturi innutile! ;) |
asteptarea e tare grea...............................
|
1 Attachment(s)
sper ca la sfarsitul saptamanii sa ii pot monta noile oglinzi gen SGM.Sa nu se supere SGM-ul ca am folosit poza lui ca poate ii trezeste amintiri omului.
|
nu iti mai plac astea rosii???
|
da o gaura de aia in bara si un radiator de ala nu ii pui!? (stiu de la ce sunt pt carcotasi :) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning