Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/44523-e39-mr-proiect-evolutie.html)

piratu_volvo 25-06-08 08:57

Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie

Iti doresc multa bafta la Timisoara!;)

13tsp 25-06-08 12:15

Pur si simplu superba cu kit-ul de M5 E60,cat despre jante pana sa vad aceste poze am avut unele dubii,sa ai grija de ea,si sa o folosesti sanatos;)

bmw_alpina 28-06-08 15:07

L-am vazut pe MR CAT... foarte frumoasa! Mi-am schimbat parerea si despre "nuca" schimbatorului :-)

adi.schumi_tm 28-06-08 15:53

Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1618036)
L-am vazut pe MR CAT... foarte frumoasa! Mi-am schimbat parerea si despre "nuca" schimbatorului :-)

Chiar SUPERBA masina,in realitate e mult mai frumoasa decat in poze si detaliile sunt bine realizate,iar interiorul e super frumos tapitzat.Bafta in continuare Laura si sa ne iei o cupa si de la noi de la Timisoara

bmw_alpina 28-06-08 16:04

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 1618111)
Chiar SUPERBA masina,in realitate e mult mai frumoasa decat in poze si detaliile sunt bine realizate,iar interiorul e super frumos tapitzat.Bafta in continuare Laura si sa ne iei o cupa si de la noi de la Timisoara

Ai perfecta dreptate... Apropo, nu sti cumva daca diseara o sa fie ceva mai deosebit? Asa am inteles...

adi.schumi_tm 28-06-08 16:06

Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1618129)
Ai perfecta dreptate... Apropo, nu sti cumva daca diseara o sa fie ceva mai deosebit? Asa am inteles...

Sincer nu stiu...am intrebat dar nu se stia nimik concret cand am fost eu azi dimineatza

bmw_alpina 29-06-08 22:02

6 Attachment(s)
Am si eu ceva poze cu MR CAT... ff fericit ca am vazut-o
:arrow:P.S.E foarte faina "nuca" :D :D :D

CED 01-07-08 21:14

acum ii pregatesc ceva noutati - flaspsul de la spoilerul fata, ceva la interior si un filtru de aer adevarat

valib 01-07-08 21:18

vazut masina la TM, remarcat, admirat!
pacat ca pe tanti proprietara nu am vazut-o la masina, dar din ce am vazut...s-a simtit prezenta proprietarei in organizare

felicitari si succes in continuare!

CED 01-07-08 21:27

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1623920)
vazut masina la TM, remarcat, admirat!
pacat ca pe tanti proprietara nu am vazut-o la masina, dar din ce am vazut...s-a simtit prezenta proprietarei in organizare

felicitari si succes in continuare!

tu crezi ca mie mi-a fost usor sa nu stau linga el? era suparat cind am plecat si numai dupa ce a vazut ca i-am luat flapsul si dupa ce i-am promis ca ii iau si filtru bun a zis ca poate ma iarta ca l-am lasat singur asa mult :D:D:D

adi.schumi_tm 01-07-08 21:54

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1623934)
tu crezi ca mie mi-a fost usor sa nu stau linga el? era suparat cind am plecat si numai dupa ce a vazut ca i-am luat flapsul si dupa ce i-am promis ca ii iau si filtru bun a zis ca poate ma iarta ca l-am lasat singur asa mult :D:D:D

deci in septembrie il vedem cu flaps si filtru nou...sunt curios ce mai modifici la un interior asa superb...

CED 01-07-08 22:01

o sa vin la timisoara cu placere intotdeauna si sper sa reusesc sa fac cit mai multe modificari pina atunci

am incercat sa ajut la organizare pt ca la timisoara sint prieteni pe care i-am cunoscut pe acest forum cind inca nu stiam ce inseamna tuning

silviu_dodo 02-07-08 00:50

buna laura! flapsul care l-ai luat ptr MR.CAT este la fel cu cel care il pusesei de proba sus? superb MR.CAT am vazut cateva poze de la timisoara 8).
poate imi dai si mie cateva poze cand ai timp:oops: . merci

CED 02-07-08 08:38

Quote:

Originally Posted by silviu_dodo (Post 1624411)
buna laura! flapsul care l-ai luat ptr MR.CAT este la fel cu cel care il pusesei de proba sus? superb MR.CAT am vazut cateva poze de la timisoara 8).
poate imi dai si mie cateva poze cand ai timp:oops: . merci

acela e flapsul si acum sta pe scaunul din dreapta asteptind sa fie montat - imi mai trecea prin cap o idee cu camera video si monitor ca sa vad bordura si sa scape flapsul si spoilerul intreg

silviu_dodo 02-07-08 16:08

dupa ce il pui sus flapsul sa postezi si u cateva poze ca tare mi-a placut cum arata cu el cand a fost pus de proba. poate ne zici si noua ce vrei sa mai faci la interior ca eu unul nu prea vad ce sa mai schimbi sau sa adaugi ! sincer.

All times are GMT +2. The time now is 02:48.

- Copyright 2026 4Tuning