![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Iti doresc multa bafta la Timisoara!;)
|
Pur si simplu superba cu kit-ul de M5 E60,cat despre jante pana sa vad aceste poze am avut unele dubii,sa ai grija de ea,si sa o folosesti sanatos;)
|
L-am vazut pe MR CAT... foarte frumoasa! Mi-am schimbat parerea si despre "nuca" schimbatorului :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am si eu ceva poze cu MR CAT... ff fericit ca am vazut-o
:arrow:P.S.E foarte faina "nuca" :D :D :D |
acum ii pregatesc ceva noutati - flaspsul de la spoilerul fata, ceva la interior si un filtru de aer adevarat
|
vazut masina la TM, remarcat, admirat!
pacat ca pe tanti proprietara nu am vazut-o la masina, dar din ce am vazut...s-a simtit prezenta proprietarei in organizare felicitari si succes in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
o sa vin la timisoara cu placere intotdeauna si sper sa reusesc sa fac cit mai multe modificari pina atunci
am incercat sa ajut la organizare pt ca la timisoara sint prieteni pe care i-am cunoscut pe acest forum cind inca nu stiam ce inseamna tuning |
buna laura! flapsul care l-ai luat ptr MR.CAT este la fel cu cel care il pusesei de proba sus? superb MR.CAT am vazut cateva poze de la timisoara 8).
poate imi dai si mie cateva poze cand ai timp:oops: . merci |
Quote:
|
dupa ce il pui sus flapsul sa postezi si u cateva poze ca tare mi-a placut cum arata cu el cand a fost pus de proba. poate ne zici si noua ce vrei sa mai faci la interior ca eu unul nu prea vad ce sa mai schimbi sau sa adaugi ! sincer.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning