![]() |
Re: Roman
aaaa permisul era problema,lasa ca el se rezolva ,bine ca are incredere, aveam prieteni care nu pupau masina decat cu tata in dreapta :) salut WRC, e o idee buna cu piatra, ps. lipsesc 2 ore, seara buna !
|
Quote:
|
Asa e daca stii ca nu ai plasticul in portofel....cand am invatat sa conduc am inceput in carto-drom si conduceam printre masini de la scoli de soferi si imi era putin frica nici nu cunosteam dimensiunile masinii eram foarte incordat.....acum m'am obisnuit dupa aproape 3 ani numai ca nu imi place sa stau cu ambele maini pe volan m'am invatat rau si cand ma gandesc ca la scoala trebuie sa ma invat cu ambele maini....:D
|
Quote:
eu ma duc vineri la piatra sa'mi iau permisul ca acum merg cu dovada si o sa ma duc si seara la intalnirea de la stadion |
Quote:
|
Eu am mers cam mult cu fratimiu si m'am cam obisnuit cu condusul agresiv si din "pacate" mi'a cam intrat si asta in sange:D....lui fratimiu ii ardea o data sa faca curse cu passat'u prin roman...cred ca am facut cu el mai putin de 5 min de acasa (de langa lukoil) pana in piata mica
|
ai facut prea mult 5 minute :))
|
am luat'o pe la casa casatoriei iar acolo in curba la stanga a tras frana de mana ce mijto s'a dus masina....si era si un pic ud si patina in continuu.....2 zile cat a fost atunci acasa masina nu a avut consum mai mic de 9-10:))
|
pey si eu cand ma duc cu masina pe coclauri si o cuplez 4x4 nici eu nu am consum mai mik de 16.5% :)))
|
senzatiile te fac sa uiti de consum
|
aici ai dreptate dragos......cand simti ca te baga in scaun si simti adrenalina cum iti curge prin vene nici nu iti mai vine sa te uiti pe bord:D
|
exact, pe viitor asa mi-ar placea sa am pentru viata de zi cu zi o masina normala cu motor sub 2.0 ... dar pentru zilele alea cand te mananca talpa si mana dreapta as vrea un motor ceva ( desi toti care m-au auzit au sarit mai tare ca mama ca e periculos si asa mai departe )
|
Eu ma uit frate :)) ca am motor de 4.0 turbo , super sugativa , eu cu 100ron nu fac Bacaul dus si intors :) iar cu un audi a6 1.9 tdi , cu 55 ron , a facut Iasiul dus si intors :)
|
Pfff....se aduna lumea ! Eu mai am 1 an si 20 de zile pana la 18,deci mai am de asteptat. Tata nu-mi da masina nici sa-l omori ! Daca e vreo intalnire gasesc eu pe cineva,nu-i asa dragos(scturoag) ?:)) Salut
|
observ ca incepe sa fie miscare pe la roman :) ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning