![]() |
Re: Bacalaureat 2007
din partea mea... sa iau 6... la medicina nu se cer mediile...
|
sunt curios cam cat de multi oameni de pe forum dau bacu anu asta :D eu nu prea am emotii..mi se cam rupe..imi trebuie doar 20% pt facultate bacul asa ca fuck it :)Noi sa fim sanatosi :lol:
|
23 iunie - proba orala la romana :)
|
azi am dat atestatu :D
urmeaza bacu |
Si eu dau bacu anu asta sper sa il iau sa intru si eu la automobile rutiere :D numai ca ma dispera matematica asta :((
|
Mult succes, baieti!!
|
Si pe mine ca multi altii de aici ma asteapta bacu anul asta, fiti optimisti ca o sa treaca cu bine ;) Mult succes !!!
|
Quote:
MY MOTTO: COPY OR DIE! :lol: |
Quote:
frumos.. si la admitere ce faci, tot asa ? sau nu te gandesti asa departe |
Quote:
oricum ma gandesc si la fac., dar mai intai sa iau bacu' si dupa vad ce facultate... |
Observ ca la toti le este frica de matematica, nu spun ca mie nu imi este ... am ceva emotii ca de alte subiecte fata de cele de anul trecut, un nivel mai ridicat , eu avand doar 3 ore pe saptamana de matematica, materie putina predata .... mergem inainte :) Dar mai bine nu paltim noi bacul si ne luam o grija ?
|
plm sa scapam de bac ca la unele facultati intram cu dosarele :D:D
|
bacu` e inamicu` numaru`1..mi`e destul de frica desi am auzit ca nu e mare lucru :-s cel mai mult mi`e frica la specialitate ca nu am apucat deloc sa ma uit pe variante ..:(
BAFTA TUTUROR ca o sa aveti nevoie !!! (ca si mine de altfel..) :) |
lol,voi va plangeti de matematica? mie imi e frica de romana :)) ca nu am nici o treaba cu comentariul de la partea 3 ...ce note ati luat la atestat? eu am luat 10 :)) =)) si nu,nu sunt tocilar :P
|
e naspa si la romana
eu am tarsa la mate romana si fizica :))) admitere la Belle Arte si Hyperion sa vdm |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning