![]() |
Re: 94 Honda Integra DC2
pe la bucale ajungi?
|
:) intamplator ti am vazut si eu masina LIVE ! f f f frumoasa :) pe data de 15.08 - valea oltului ;) sa ai grija de ea
|
Dupa inca 2768km am ajuns "acasa" in IRL. Un drum foarte lung care nu l-as mai face numai daca as avea timp mai mult la dispozitie. Una peste alta totul a fost bine in afara de amenda din ungaria(500€) care am luat-o :cry:
Dupa ce ma mai organizez am sa fac un thread cu poze si filme din excursie. @zoom-zoom: de ce nu mai claxonat, flash-uit ceva sa te vad si eu. Eram in drum catre Alba. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a fost ceva de genul "wow uite o integraaa.... :O mai sa fie e yula!!! " deci chiar nu ma asteptam sa te prin pe drumurile patriei :lol: si deja trecusem de tine,oricum eram undercover,veneam cu o corsa de la oradea :) si ca sa fie treaba treaba,imi si pierdusem permisu cu 10 minute inainte :) |
Quote:
|
pei si dece ai luat amenda domnu?
|
contrabanda cu tabaco :oops:......
|
Tigareta 3
:lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa o luna de zile in care n-am mai facut nimic la masina a venit timpul sa mai schimb o piesa care era in plan de mult si care acuma a cedat de tot.
Este vorba de suportul din spatele motorului ala de torsiune. Toata treaba a durat 3h cu injuraturi, sange si tot tacumul. Am fost surprins cand am scos tamponul vechi afara....... era rupt de tot :oops: Diferanta acum e de la cer la pamant, pot sa spun ca sunt cei mai buni bani investiti :D Si cateva poze.... |
niste jante ca ale tale pe 15 in jur de cat ajung?daca vrei,imi poti raspunde pe YM.ms
|
Quote:
|
da' te-ai chinuit o leaca, inseamna... de sapt viitoare sa-mi tii pumni: intra foxy la scos toata rugina de pe tabla si la schimbat chedere cupeu si parbriz... o sa plang fara ea atata vreme, da' sper ca va trece iute timpul :)
ai mai facut ceva cu chestia aia de 9k? ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning