![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
asi avea si eu o intrebare? de raliul hunedoarei se aude ceva?:) sau este prea devreme?:) sau nu o sa se tina ca anul trecut...?:(
|
Din pacate la Hunedoara nu mai este...ca no' daca nu l-or ales oamenii pe Leu primar
Calendarul competitional 2010# Etapa (Locatie/Circuit)
1 Raliul Brasovului (asfalt) (Brasov) 16 - 18 apr 2 Raliul Argesului (asfalt) (Pitesti) 07 - 09 mai 3 Raliul Muresului (asfalt) (Targu Mures) 04 - 06 iun 4 Raliul Clujului (asfalt) (Cluj Napoca) 25 - 27 iun 5 Raliul Sibiului (macadam) (Sibiu) 16 - 18 iul 6 Raliul Tara Barsei (macadam) (Brasov) 27 - 29 aug 7 Raliul Aradului (macadam) (Arad) 17 - 19 sep 8 Raliul Iasului (macadam) (Iasi) 08 - 10 oct |
si raliul timisului? raliu HD nu raliu TM nu,ce mai urmeaza?
|
Sa se repare drumurile intai si pe urma poate avem parte si de raliu. Doar nu or sa vina sa-si rupa masinile in CRATERELE din HD
|
nu e vorba de drumuri e vorba ca Leu face raliuri unde vrea muschi lui de unde ii iasa bani
|
Pai de ce nu face altcineva in locul lui LEU :?: Sunt si alti pasionati de fenomen :!:
|
Quote:
|
eu zic ca ar fi si din deva cineva care este foarte pasionat de asa ceva...numa nu stiu de ce nu face?!:(
|
Hai bah ca va fac eu raliu,8)fiecare sa isi aduca masinutza cu telecomanda si sa vina in parcare la kaufland:lol: Cel putin acolo nu sunt gropi:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa fie vremea mai moale si bagam o tura la stadion :-D
|
|
https://www.4tuning.ro/motorsport-7/d...ewsletter_7498 - Ne bagam ? Et 2 de drift la TM. Daca nu am fost la 4T la Bucuresti , macar aici. Imi pun masina la bataie, deci am 3 locuri, daca ne strangem, as vrea sa mergem duminica. Sau as merge si cu altcineva, sa imparim drumu' , sunt doritori ?
|
Eu as vrea sa merg... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:21. |
- Copyright 2026 4Tuning