![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
Bravo gabriel ... asa da mai merge :->
|
pragurile si oglinzile o sa fie negre...
|
Quote:
|
ma mai gandesc....:paper:
|
O vinzi ??
|
intrebare gresita1 o vand da cine o cumpara?:lol: daca imi ies bani o dau daca nu o tin...
|
pana se gaseste cineva sa o cumpere...mai lucrez la ea. intermediara noua, filtru de benzina nou, spoilerul lipit facut tzipla ca de, la cat de joasa e la fiecare atingere se sparge,m-am apucat de finalizat capota bad boy look, cateva neoane in interior ca la exterior sunt, si acum ma gandesc, fac schite pt spoilerul spate.;)
|
desfacut azi cu laure 1 bucata motor. mi de multumiri laure. motorul original al masini. concluzia: axele praf, culbutor rupt,pistoane rosiatice,urme de gripaj,joc axial de nebunie.sunt ceva piese de cumparat. :cry:. dar o sa fie bomba motoru..
|
Quote:
intrebare: cate motoare ai schimbat in ultimele 2 luni?:lol: ala original de cat e? 1.1 sau 1.3? |
e.... de ce sunteti rai.... in ultimele 2 luni nu am schimbat nimic. motorul este cel care l-a avut masina cand am cumparat-o. a avut o piulita de la reglajul culbutorului desfacuta, apoi s-a retezat culbutoru. in total masina a avut 3 motoare si 2 cuti.
|
si eu sunt la al treilea motor :D asa ca nu-i mare chestie :D
|
1 Attachment(s)
un nou mod se a-ti tuna masina!
|
ieri am schimbat ambreiajul. masina are acum valeo competition. se cunoaste diferenta. am mai ridicat-o un dinte de fata, acum parca e jeep...azi am schimbat telescoapele fata cu unele de spate modificate. erau normale telescoapele si acum parca e barca... naspa moment..
|
4 Attachment(s)
cum toata lumea are jenti mari...vine si randul meu. m-am hotarat sa ii pun jante pe 15. dilema. ce model sa aleg?
|
primele arata foarte bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning