Re: Drobeta Turnu Severin
Quote:
Originally Posted by DoDo NSL
(Post 1394800)
un Golf 3 care urmeaza sa treaca printr`o modificare majora ... 2.200 cm si 250 cp !!!
|
unde or fi asa zisele modificari despre care vorbeau....pentru ca eu unu nu am mai auzit nimic despre masinile pe care le prezenta lumea ca ar fi vreo jucarie ce urmeaza a fi tunata....multa vorba si putina munca si pasiune...asta nu mi-a placut niciodata ...eu am demonstrat de ce sunt in stare daca ma ia goanga tuningului de cap(am masina in 1000 de culori dupa numeroase modificari..daca nu venea criza asta era gata de mult inclusiv vopseaua finala)
toata lumea vorbeste de tuning dar eu ai cunosc pe aia care de fapt au facut ceva la masini: tiganu'(lauGSI),gabi (calibra),tambric(audi a4),..."Eu",cosmin (iji a schimbat masina si a investit in audio in jur de 1000 euro),.....mai sunt cativa(ma refer la severin nu ma herculane sau toplet care fac parte din caras-severin) care momentan nu imi vin in cap..dar pe care toti ai stim..aaa...Florin (WWW care a pus jante si pe golf si audi,faruri angel pe ambele masini si mult mai multe nu le stiu eu pe toate )...
|