![]() |
Re: Club NUBIRA
salut l3ntzy`Hai`=D
imi place masina...arata bine...intretinuta...s-o stapanesti sanatos si fara incidente....spor la modificari!!! |
4 Attachment(s)
leduri....pozitii, plafoniere, numar...
saptamana ce vine astept sa-mi vina protectiile de praguri 8) poze... |
Super tare!;) Ce fel de becuri ai folosit? Ce culoare si cat au costat?
Maine imi cumpar si eu!8) |
5 Attachment(s)
salut...pai sunt leduri albe...toate...
la pozitii am leduri de 10 mm cu cap concav(normal) care m-au costat 5 lei ambele la plafoniera din fata leduri albe cu 3 smd 15 lei setul...soclul este acela cu cel de la pozitii si numar spate la plafoniera spate din acela mai lung cu 4 leduri normale 5 lei bucata si numar inmatriculare led 10 mm cu cap convex pt a dispersa mai bine lumina, pret 5 lei setul super ieftin si destul de bune...pe cele de la pozitii le am de vreo 2 luni... si toate sunt luate dintr-un magazin cu piese auto din craiova! prima poza...leduri pozitii 2...plafoniera fata...dar ale mele sunt cu 3 smd 3...plafoniera spate...dar cu leduri normale nu smd 4...numar inmatriculare pozele sunt reprezentative...dar cam asa arata poza 3 nu se vede...nu stiu din ce cauza... |
1 Attachment(s)
asa o sa arate protectiile pt praguri...
miercuri le primesc...abia ast sa le vad cum vin si montate8) |
Ia zi si mie unde e magazinul asta :Dvreau si eu sa iau pentru pozitii, dar vreau smd ca vad ca e identic soclul...
|
Quote:
salut...ai PM! numai bine! |
Mersi, inca odata!;)
|
salutare,
stiti vreo nubira 2 buna de vanzare prin craiova. ce am vazut la vanzare pana acum nu mi-au placut.Numai bisnitari si masini 'pregatite de vanzare' astept un raspuns---multumesc |
Quote:
salut... era una pe la mine pe aici prin craiovita la vanzare...o nubira 2 foarte bine intretinuta si u pic "aranjata"....dar nu prea am mai vazut-o de ceva saptamani...pote sa-o fi dat...daca o mai vad...iau nr de tel si ti-l dau! bafta oricum la cumparare! numai bine! |
Quote:
am vazut una gri in craiovita la blocul 166D daca imi aduc bine aminte....care avea mari probleme la motor. oricum...daca poti gasi un numar ti-as fi recunoscator multumesc |
Nu te supara, dar cine vinde o masina nu o pregateste un pic ca sa ia un ban pe ea???? si buna si ieftina gasesti mai greu.... cat esti dispus sa oferi pe o masina??? Iti place tie Nubira 2???
|
salutare....
eu zic sa nu ne mai bagam ca musca-n-lapte....sa lasam omul sa decida cum vrea...si oricum nu ar trebuii desbatute subiecte destea aici...e un club nubira...probleme, reparatii, tuning... on... cum ajung si eu la becul de la scrumiera la nubira 2...mi-a scapat de acolo si nu prea pot ajunge la el...am incercat sa dau cunsola jos...dar nu prea imi iasa...pe cea cu cotiera am reusit dar pe cea cu scrumiera si schimbatorul nu pot... numai bine! |
Quote:
:)) nu stiu ce zisai asa rau??? ca il intrebai daca ii place Nubira?? |
Quote:
nu ma refeream ca ai fi zis tu ceva rau...daca te-am deranjat cu ceva imi cer scuze!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning