Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

D.Y ¬ 14-10-09 22:01

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2719509)
Fostul meu proiect... Филипсон 9.2R (Philipsson 9.2R) pe baza Rockrider 5.2
Am renuntat la el pentru ca oricum acuma trec la masina, nu mai are rost.

Bicicleta asta a fost cea mai buna pe care am testato vreodata, am testato si am cumparato in doua zile (a fost 130EUR in stare proasta...) :love:
Mam distrat ani de zile cu ea, am testat si biciclete superstare ce costa peste 10K€ (dintre astea cea mai tare a fost Tracy Julia Mute FR cu multe optiuni), nu merita nici una, asta este cea mai buna :D

Bicicleta nu e nici inalta nici joasa, perfecta.
Are un feeling genial, foarte viuoaie, rapida si precisa. Deci chiar super :)
Nu are suspensie, doar telescope (am si niste Rock Shox Pilot deoparte)
Are frane V-Brake Promax Enduro reglate perfect, eu am avut si discuri, e prea mult de munca cu ele, mai ales ca astea care leam pus sunt la fel de performante.
Are schimbator Shimano SIS si Shimano nu-mai-stiu-care 7x3 viteze ce se schimba prin butoane Shimano. Toate trec perfect, rapid si silentios.
Are pipa reglabila, daca nu'i convine unuia cum sta ghidonul si joint-uri din fibra de carbon :lol:
Culoarea actuala este rosu cu alb perlat (ca la lamborghini).
Jante SphinX pe 26x1,95 fara spite :lol:
Cauciucuri de oras si de teren de la Hutchinson, Rockrider, Michelin...

Ar fi trebuit sa urmeze:
Scaunul pus la loc (am unul sport si unul comfort... Canondal, din piele, facut cu mana, 80EUR, cadoul unui prieten :lol:)
Vopsea alb perlat integrala cu ceva stickere personalizate
Jante MTX de la Sun Ringlé (parca) pe 26x2... Nu mai stiu exact.
Cauciucuri semi slick Maxxis Larsen Oriflamme

Foarte tare bicicleta. ;)
Poate când te saturi de maşinuţă continuui proiectul.
E păcat de el. :)

Evoluzione 15-10-09 12:57

Nu stiu, ma gandeam s-o vand, sa profite cineva de ea. Dar ma tem ca daca o vand tipul o face praf :|
Am alte planuri privind masinele, nu cred ca ma voi plictisi cu un MX-5 si un Maserati :-P

D.Y ¬ 15-10-09 13:23

Quote:

Originally Posted by Evoluzione (Post 2720844)
Nu stiu, ma gandeam s-o vand, sa profite cineva de ea. Dar ma tem ca daca o vand tipul o face praf :|
Am alte planuri privind masinele, nu cred ca ma voi plictisi cu un MX-5 si un Maserati :-P

Ziceam aşa eu o să rămân cu amnândouă. NU O VINDE!! Mai bine las-o să se pună prafu pe ea.

Sau dacă o dai la o rudă sau la cineva care să aibe grijă de ea se merită.

Evoluzione 15-10-09 18:32

Ma mai gandesc insa cred ca o voi vinde. Am destul de muncit la MX-5 si cand termin cu MX-5-ul vine Maserati-ul la care trebuie muncit si mai mult :lol:

kalasnikov 16-10-09 14:36

Ma laud si eu cu un BMX Mongoose Mischief si un DHS Sport full suspension.O sa revin cu poze.

D.Y ¬ 16-10-09 14:48

Quote:

Originally Posted by kalasnikov (Post 2724053)
Ma laud si eu cu un BMX Mongoose Mischief si un DHS Sport full suspension.O sa revin cu poze.

Aşteptăm poze... mai ales eu. ;)

Bine ai venit pintre noi!:x

Racer21 16-10-09 16:29

BMX, wow tare, asteptam poze. As avea o intrebare: de cat timp il ai, ce schme stii cu el? Apropo, si eu vreau sa imi iau bmx, dar te intreb pe tine care chiar ai: merita? daca da ce firma

dns_dns 16-10-09 19:38

racer21 ai pm

kalasnikov 18-10-09 08:56

8 Attachment(s)
BMX-ul l-am luat de nervi ca nu voia mama sa ma lase sa-mi iau scuter si am zis decat sa nu-mi iau nimic mai bine iau asta.dar pot sa spun ca regret decizia mai bine pastram banii si faceam A-ul.E fain cu el dar are si dezavantaje adica obosesti destul de repede( stai numai in picioare pe el) si la inaltimea mea (1.87) incepe sa ma doara spatele din cauza pozitiei daca merg mai mult.
Pt Racer 21: il am de un an si jumatate, scheme nu stiu decat bunnyhop dar foarte jos, daca ar fi sa aleg din nou mi-as lua un dirt bike e mult mai practic si faci mai multe scheme.
Pozele promise:

aleyx_oltcit 18-10-09 10:57

3 Attachment(s)
cam astea stiu si eu sa le fac :D ...

alynex 18-10-09 12:24

Am sa va prezint un video cu Stefan aka Piti, cel mai bun rider din Timisoara.
Il puteti viziona aici..
Vor urma si altele, cu noi toti, momentan numai cu el8).
Vizionare placuta.

D.Y ¬ 18-10-09 16:58

Foarte frumos băieţi.
Prea tare le face Piti..

Ce ziceţi vă băgaţi să facem o comunitate mai mare? Ca un fel de echipă. Şi câte un reprezentat pe fiecare oraş.

Champion 18-10-09 17:54

Best in Cluj zic eu :) va las si pe voi sa vedeti :P

https://www.youtube.com/watch?v=YWQWY...5963FE48E65F1A

Ii place cuiva downhill, de aici ?

Evoluzione 18-10-09 18:28

Asta e vache dar imi place :)

https://www.youtube.com/watch?v=4KHdFAg_OpY

Am un prieten de aici, din Paris care face trial, dar foarte impresionant, se antreneaza cu campionul national, deci are cu cine :P
Lui iam cumparat 5.2-ul... La vremea aia il vindea pentru ca isi luase un P2 pentru cunoscatori ;)

radu715 19-10-09 17:22

ideea cu cate un reprezentant pe fiecare oras ar fi foartebuna :) , in sfarsit aproape mi-am terminat si eu bike-ul mult dorit , dar totusi mai am , am sa pun poze mai pe seara :d

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning