![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
2 Attachment(s)
CL 500! Mai aveam o poza cu el din fata,dar nu o gasesc. (Am aflat unde are casa propietarul Aston Martinului ;) )
|
12 Attachment(s)
Am iesit la o plimbare : Un Cadilac CTS in Piata Unirii in parcare la hotel Unirea, pe Independentei un Bentley (cel cu MEM la numar) a intrat in parcare si eu bucuros alergam sa traversez si cand colo a intrat pe o parte si a iesit pe cealalta,Bentleyul crem l-am vazut pe Copou,Toyota MR2 de care va spuneam cu cateva zile in urma tot pe Copou si un Audi in Piata Unirii!De Ferrari si Aston Martin nici urma :sad::sad:!
|
6 Attachment(s)
a6 e a unui prieten de familie e bestial ;) si tot odata f. vechi
bucurate de mai multe poze limuzina! ;) scz de claritate dar is de vreo 2 ani;)) Attachment 568775 Attachment 568776 Attachment 568777 Attachment 568778 Attachment 568779 Attachment 568780 |
https://www.youtube.com/watch?v=fDAYqlo-V2w eu am turbat cand am vazut::|:|:|:!
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa fac doar 1 poza,ce masina este ???
|
Cred ca e un Mitsubishi GTO...
http://the-car-club.co.uk/Images/Pic...005%5D-400.jpg |
in ce stil se uita tipa din spate la tine limuzina... esti chiar asa frumos?:))))
|
Quote:
|
Limuzina....vaneaza o Corsa OPC albastra cu nr rosii... :P
Indice: ori la piatza de la Hala Centrala, ori la cea din Alexandru...ori pe Splai Bahlui ...! |
ori in garaj ;)
|
Masina sta numai in garaj:) Ies la plimbare cu ea o data sau de 2 ori maxim pe saptamana.Sunt perioade cand o scot o data la 2 saptamani:) :lol: Masina momentan are numere rosii fiindca am luat-o pe data de 9 iunie de la dealer.Va primi nr negre definitive de bucuresti luna viitoare pe 9 iulie;) Deci in concluzie,limuzina,te admir ca esti un tip caruia ii place sa pozeze masini prin iasi,dar a mea e greu sa o prinzi in trafic deoarece ii place sa hiberneze prin garaj...:lol: Cu respect,Cazimir
|
mai bine nu spuneai .. 8-| prima oara te intreaba unde stai de acuma... si vine sa i`o scoti din garaj sa ii faca poze din toate unghiurile... ca si povestea cu viper`ul.. oricum din partea mea felicitari pt exemplar!
|
Asa D3mON fi rau,baga-i porstii in cap!Stai linistit ca deja iam trimis un privat ;););)!Da totusi la ala cu dodgeul se merita ...totusi e un dodge viper!Nu o sa ma duc acasa la om pt un Opel,sa fim seriosi:D!La Ferrari,Aston Martin,Viper da...acolo se merita:D!
|
L-am vazut si eu pe Pacurari!Unde l-ai vazut ca nu imi dau seama??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:46. |
- Copyright 2026 4Tuning