![]() |
re: Colantari auto profesionale
la mine e problema ca nu stiu ce parere are rar-ul din bulgaria (ca acolo am eu masina inscrisa) , daca stie cineva ceva mi-ar fi de mare ajutor; asta in legatura cu cei 40%.mc
|
Eu pot sa-ti spun doar ce puteai sa faci inainte.
Eu inainte de a inscrie masina in BG am fost la ei si mi-am colantat plafonul negru. Astfel, cand am inscris-o la bulgari mi-au trecut pe talon rosu/negru ;) . In situatie actuala ar fi bine sa iei legatura cu cineva care inmatriculeaza acolo si sa te ajute cu aceste informatii. Scuze de off-topic. |
8 Attachment(s)
Alte lucrari
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
9 Attachment(s)
S500 COLATARE TOTALA DIN NEGRU IN ALB LUCIOS.
|
6 Attachment(s)
Alte realizari.
|
4 Attachment(s)
IN CURS DE COLANTARE NERU MAT + PRINT POLICROMIE CU FONTA DE NEGRU + LAMINARE MATA.
|
sal
cat ma costa sa pun folie cabon 3m pe capota chevrolet aveo se face programare? |
7 Attachment(s)
Quote:
Colantare cu folie Oracal capota 450 lei plafon 450 lei porbagaj 450 lei Preturile includ material, manopera, finisari profi. Preturile nu includ TVA 19%. |
3 Attachment(s)
In curs de colantare Opel cu folie argintiu metalizat.
|
pt un golf 2 toata masina in visiniu se poate?pret?
|
sal...ma intereseaza cat ar costa folia din imitatie de carbon culoarea negru pentru capota la opel calibra.detin 2 calibre si as vrea sa le fac pe amandoua.as vrea sa stiu si cat costa transportul(pana la sibiu).ms
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pretul pentru colantare VW Golf 2 in visiniu costa : 800 ron + tva Termen de garantie: 12 luni manopera / 36 luni material. Timp de realizare: 4-5 ore. |
6 Attachment(s)
Quote:
Putem sa va oferim urmatoarele folii imitatie de carbon: - Oracal : 200 ron+tva (cu montaj) - 3M : 450 ron+tva (cu montaj) - Oracal : 160 ron+tva (fara montaj) - 3M : 400 ron+tva (fara montaj) Mai jos aveti o realizare de astazi. Un Vito branduit full color cu autocolant printat. |
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning