![]() |
Re: Accidente
conducea barbatu...
odihneasca-se in pace |
ati vazut aseara la stirile ce cluj accidentul?
eu m`am uitat si pe antena1 si pe protv si pe ncn dar nimic n`am vazut nici o secventa sau sa zica ceva cat de anemic despre accident. |
Quote:
|
deobicei femeile sunt mai prudente :P
|
din cate am inteles eu opelul statea sa faca stanga inspre strada rapsodiei si din spate a venit un tir si i-a poriectat in tirul ce venea de pe contrasens
|
cica un taximetrist o zis ca era in spatele tirului, si o depasit tirul si dintr-o data a tras stanga de volan, crede ca s`o rupt ceva la directie, oricum azi nu mai era nimic pe drum
|
Quote:
si cica venea cu o viteza destul de mare |
peste 120km/h o zis unu pe retea, apoi nu stiu ce sa zic
|
Quote:
|
fiecare trebuie sa o spuna cat mai supra realista ca cel cui ii povesteste sa zica uau, sau vai, sau mai stiu eu ce.
am facut intr-o zi o chestie. am zis la 3 persoane acelasi lucru, si le-am zis si ei la randul lor sa zica acceeasi chestie la inca 2 persoane fiecare, apoi cele 6 persoane noi sa-mi zica variantele lor, atuncea sa vezi ce iasa. face-ti o proba si voi si ve-0ti vedea ca nimeni nu va zice varianta zisa de voi. oare de ce? |
da ala ii radar de zice peste 120=)))) vai vai
|
azi cica o murit si barbatu....asha am auzit!:(
|
femeia conducea si barbatu era in dreapta, cica o murit pe loc femeia o scapat...
ai auzit la stiri? |
ma dacia wrc foloseste corect virgulele ca nu se intelege prea bine ce vrei sa zici...cine o murit p loc si cine o scapat daca o scapat cineva?
|
femeia a murit pe loc,barbatul cand l-au scos din masina l-au scos fara un picior (spun asta pt ca am un prieten care e pompier si era acolo si a vazut cand l-au scos aia de la descarcerare). altceva ce sa zic? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning