![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
2 Attachment(s)
da,e o idee buna sa o pui cand vei fi la showuri ...si in acelas timp e urat ca nu poti sa o lasi permanent ...una facuta asa ca in poza arata interesant ...fara bara ..si cu 2 proiectoare
bogdan ce zici de volanu asta ? e de 1100 facut de cineva mititel :lol: dar atat de bine e facut si lucrat atent incat nu miam dat seama ..decat dupa ce am scos imbracamintea si am vazut sudurile ...bn el era intr-o stare jalnica,dar l-am adus eu la viata ;) |
alpine : laser frate :D
|
Quote:
chiar charger-ul avea asa ceva... |
2 Attachment(s)
Arata f bine volanasul Apline,o idee interesanta..
Sistem de rabatare,pivotare a farurilor..sincer mi se pare cam complicat..in plus de asta,la modelul meu de Dacie farurile ies inafara pe colturi(la extremitati) si acele masti de faruri nu s-ar aseza cum trebuie:rolleyes2 Si mie mi-ar placea sa le tin permanent ca arata interesant masina asa cu ele,dar..nu prea se poate.. Eu zic ca e cel mai bine asa cum m-am gandit eu-fac o masca misto,fara embleme,pe care o montez din cand in cand si in rest umblu cu cea normala si cu farurile "la vedere"..:-) De Dodge Charger '68 stiu..sunt fan acea masina:peace: Iata o "comparatie" :D |
eu zic ca e vorba de spatiu din interior, nu de farurile de dacie care ies inafara nustiucum...
mai studiaza problema |
Mai studiez,mai studiez..:-)
VW-ul e cu noi:!:..ma bucur sa vad deja 2 posesori de VW care ma sustin si urmaresc evolutia babetei mele:D |
O mica istorie a modelului Charger :
http://www.allpar.com/model/charger.html Si asta e mecanismul ;) https://youtube.com/watch?v=2_pg0onoITo Sper ca ti-a fost de ajutor cat de cat :D ------------------------------------------------------------------------ Alt model mai complicat : https://youtube.com/watch?v=34PFgWSjy2I |
Nasoala masina unde ai gasit-o?Mai schimba si tu ceva la ea!!!Mai bine o lasai cum era din fabrica!!!MULTUMESC!!!va salut!Dar totusi nu arata chiar asa de rau!!!
|
Quote:
|
Baieti,sa vedeti faza tare..:lol:
Acum aprox. o ora in urma m-a oprit Politia prin oras..a sarit ca ars politistul ca sa ma opreasca,aproape ca a alergat de la bordura unde il jupuia pe unu' pana in mijlocul strazii.. Motivul:?: ..m-a rugat sa aprind farurile:!: :!: ..dupa ce a dat bine vreo 2 ture de masina,a inceput sa ma intrebe de anul de fabricatie si alte detalii..:-) Cand i-am spus cu ce ma ocup si ca sunt pasionat de aceasta masina si ca faza cu masca e doar un proiect si ca nu va ramane permanent montata,m-a intrebat daca poate sa-i faca cateva poze sa arate la colegi(ca el nu mai vazuse asa ceva pe Dacie) dupa care m-a lasat sa plec fara sa-mi dea nici macar avertisment:D Inca o data,aceasta Dacioara m-a facut sa ma simt tare mandru..auzi..sa-i faca Politia poze ca sa le arate colegilor la Sectie..:rolleyes2 Iar de acest bogdanel fanatikul..nu comentez..lasati-l in pace:arrow: Cred ca este vreunul din colegii mei de munca care ma tot sfatuiesc calduros sa renunt la aceasta masina si sa o dau la Remat..oricum e cu capu' rau;) |
mai facut curios :D pozelel de sus sunt virtuale ?
|
La pagina 29 e un post de-al meu in care am pus vreo 6-7 poze cu masina asa cum arata ea in momentul actual,in realitate..:-)
Dupa aceea i-au facut baietii cateva virtualuri pt masca fata;) |
u vrei sa o faci RomanienMuscle?ar fi ceva frumos
|
nu am mai urmarit topicu'...arata bine ,mie imi place
|
Merci GTXR:-)
In seara asta am revenit la "mutra" de dinainte,adica am dat jos acoperitoarele de faruri si am montat la loc farurile..caci garcea ala a fost baiat finutz,dar m-a si avertizat ca daca ma mai prinde odata cu masina asa,discutam altfel..:sad: IndyGG,vreau doar sa am o 1300 cat mai aratoasa si facuta cu bun gust..va fi o replica a R12 Gordini,dar si cu cateva elemente personalizate..cum e acea masca;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning