Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

braconieru' 20-09-07 17:56

Re: Club TICO

Asta chiar imi place (cea pe fond alb)

wolfgang_69 20-09-07 18:36

pai daca tot s-au incins spiritele si vreti sa facem o intalnire tico squad,hai sa stabilim o ora si o zi ca sa stie toata lumea.eu oricum voi fi acolo si sambata si duminica,da ma gandesc ca e mai practic sa ne intalnim toti odata.poate mai discutam cate ceva si vedem si ce facem cu bulinele alea.bafta!

braconieru' 21-09-07 01:11

Am putea face o intalnire(chiar mi-ar face placere), dar problema ca e umpic cam departe in bucuresti, eu as zice sa facem undeva in mijlocul tarii(e doar o parere).

ven`u 21-09-07 09:46

baietzii io zic sa vedem care cum unde stam .... si in functie de asta ne intalnim la jumate ... adica sa vina usor la toata lumea ... super ideea cu intalnitu ... dar sa fim toti ... !!!

wolfgang_69 21-09-07 10:43

eu zic ca un pas ar fi sa ne intalnim cei care stau aproape de ploiesti sau cei care vin asa cum mai spus la 4tuning ploiesti :P

ven`u 21-09-07 12:21

lasa ma .. ca incet incet ne intalnim noi ..:)

ovis 21-09-07 14:06

si eu sunt de acord cu braconieru, o intalnire in centrul tarii ar fi mai potrivita

TM32CIP 22-09-07 11:20

@Tatarman : de 3 zile plimb centurile in masina, am fost la garaj sa le iau ....... da un semn si tu :-)

ps: scz de offtopic, dar are omu' nevoie

aikman 22-09-07 20:13

partea cu intalnitu ... e cam grea ... cred ca primu pas ar fi sa ne intalnim macar pe orse

ovis 22-09-07 22:42

cel mai bine ar fi sa facem intalniri regionale de inceput, de ex Transilvania si imprejurimi ... ar veni cineva dk s-ar face asha ceva in Transilvania ?

tatarman 22-09-07 23:43

Baieti,ganditi-va mai bine cum sa adunati mai multi membri fiecare in orasul lui sau imprejurimi,abia dupa aceea cred eu ca se pune problema de o intrunire adevarata.Deocamdata putem discuta si aici sau pe mess...Parerea mea este ca prima ocazie de o intalnire adevarata este de 1 Mai,la un gratar la munte sau la mare...la iarba verde...cateva zeci de tico-uri(este posibil!)...pana atunci,hai sa gasim solutii sa ne "inmultim" gashk!
PS. Pai din transilvania si banat sunt doar vreo 3-4...o sa va cautati nu gluma ca sa va gasiti...la fel si-n celelalte regiuni...

aikman 23-09-07 08:12

:))) imi place ca sunteti de acord cu mine :) ati postat mai dezvoltat ce am zis eu ... va multumesc fanii mei :)))

Alex17 23-09-07 11:28

o sa intru si io in club, daca ma primiti prin decembrie cand iau permisu am ticozaur nu am tuning pe el .. un sistem audio 4.1 si cam atat sunt la inceput :D

braconieru' 23-09-07 11:52

Daca s-ar stabili o intalnire la sfarsitul lui octombrie sau in noiembrie, intr-o parte a tari (brasov, ploiesti, pitesti), as veni. Problema este ca, cati vor veni?

ovis 23-09-07 12:19

braconiere... eu voi veni :) FORZA TICO SQUAD TRANSILVANIA :)

All times are GMT +2. The time now is 02:54.

- Copyright 2026 4Tuning