![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
sil4tuning sper ca a fost o gluma cu 1.5 DCI si 180 km/h>viteza maxima data de constructor este de 155 km/h.Cu indulgenta si vant din spate 160 km/h reali.Dar pana la 180 km/h ............Gandestete ca are numai 65 cp.Logan cu mot de 1.6 90 cp are viteza maxima 175 km/h si e cu 25 cp mai puternic
|
Hai sa pun si eu top speed-ul in masinile mele
1 - Dacia 1310 1.3 l 140 km/h ( nu mai aveam nici pedala nici nimic ,viteza era cea reala) 2 - BMW 318i - 190 km/h ( atat i-am dat eu oricum mult nu mai ducea ) 3 - Fiat Albea 1.4 i 77 cp - 165 km/h pe autostrada soarelui.acum imi pare rau ca i-am dat ca ma gandesc ca a suferit cam mult motorul el avand numai 3000 km pe atunci. ce ziceti?sa ma gandesc la ce e mai rau?? |
1.6 ia 190 lejer ;)
data viitoare am sa filmez la 180 > 185 :) sa va vad atunci ce o sa ziceti ...marti fac excursie ;) o sa fim 4 in masina ;) surprize surprize ;) |
Quote:
|
Quote:
|
eu cred ca era fixat pe casca sau ceva ..
ca pe stanga ii ambreaju ... si pe dreapta acceleratzia ... deci .. nu avea cum sa nu foloseasca 1 mana ... si nici nu se vad intreruperi ca atunci cand ar schimba vitezele sa isi schimbe camera de filmat unghiul ... |
Era atarnat de gat :P
|
pentru sil4tuning pot sa confirm viteza aratata de vitezometru din bord pentru ca eu eram in dreapra si am facut poza iar acul a aratat 180 km / h am si film cu 170 cu acelasi logan 1,5 dci
|
Asta sa intamplat pe A2 la intoarcere de la cernavoda toata autostrada ( de unde se circula normal) numai in 165 - 170 km / h si 4000 de ture
|
am martor .....sunt liber :rolleyes2 :twisted:
|
:)) bine mai daca voi ziceti.Dar oricum de la 170 la 180 cat a zis sil4tuning o pagina mai in urma e ceva calculand ca viteza ei maxima data de producator e 155.nu mai conteazadin partea mea sa mearga 200 dar mi se pare cam mult. 65 cp = 180 km/h
|
Quote:
|
nu inteleg /.....?
|
da ar fii trebuit sa vina si poza pe care ai pus-o unde mergeai cu 180 km/h scuze.Uitate un pic in manual si zimi un pic vitezele la 1000 rpm pt toate treptele sau macar 5 ( trebe sa fie undeva la 30 si ceva de km/h )
|
Ceva nu e bine la tine in bord.Daca la 170 km/h aveai 4000 rpm inseamna ca la 180 km/h trebuia sa ai 4250 de rpm.Asta inseamna ca la 90 km/h trebuie sa ai 2100 rpm.Verifica un pic daca e asa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning