![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
da,fata trebuie coborata..nste jante superbalon cu caucicuri de 185/55...sau depinde de configuratie :d..nu stiu daca gasesti exact asa.dar dasca sunt prea late tragi de masina...iar daca au talonul mic arata mai bine :D...spor la lucru..si la bani :D
|
ma ma...m-am gandit la nishte cauciucuri....spate 205/50/13 fatza 195/50/13 :D
|
daca ai motor stock...vor fi prea late si va trage greu masina....adica pierzi la demaraj....daca iti faci motor adevarat..si pierzi aderenta pe a1a si a 2a si a 3a ...atunci sunt neesare cele late..cumam zis eu xcele de 185 sunt suficiente
|
eu am un prieten care are 185 pe fatza shi pe vreme ploioasa e f instabila... eu zic k pt fatza ar fi d ajuns 175, cel mult 185
|
pe spate merge 195, max 205
|
eu am 155 pe fata si 205 pe spate...e foarte bine asa...si mai are si aspect de dragster:D :P
|
...mai mult aduce a old Mustang ;)
|
instabilitatea apare de la alte chestii.....inaltimea cauciucului,suspensia varza,bucsi duse ..etc...(chiar si cauciucuri proaste)...r3sp3c7...fa`o cum crezi tu,eu ti`am dat niste idei,pareri :D ;)
|
Crede-ma k mashina nu duce lipsa d suspensii bune, garda e f joasa, iar cauciucurile sunt pe balon mic. Singura problema cred k o reprezinta componentza cauciucului. Cu prima ocazie o sa postezi nish poze cu mashina Nu arata rau deloc. ;)
|
frate dar daca o lasi asa.. iei toate guriile de canal si orice pietricica.. :)faci scutul prafff...
|
e greu sa le ocolesti? :lol:si sa mergi mai atent?
|
pai pt unii e greu sa mearga incet, si sa mearga tare cand trebuie.
|
aici ai dreptate ice-m@n ;) am coborat-o shi de fatza....BH-04-ZFN ma refer...promit ca maine fac niste poze pe zii :)
|
am shi eu o intreabre....telescoape sport..de unde se pot cumbara...se gaseste asa ceva??
:D |
da frate .. dar la ce e in bucuresti.. cred ca e la fel si in oradea.. gropi peste gropi.. acuma lucrari multe.. e cam nasol.. o pui pe burta imediat..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning