![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
Quote:
|
noutati? :)
|
5 Attachment(s)
am reluat lucru la logan.am reglat simetria pe fetele de usi si consola de sub bord. a fost foarte complicat deoarece tot bordul trebuie sa fie demontabil sa pot lucra la el pe bancul de lucru.revin cu poze in curand.
|
o sa ai probleme mari cu acceleratia ,mie unu nu-mi convine din fabrica dar la tn vad ca e locul si mai mic. Dar difuri pe fetele la usi nu pui?
|
Quote:
|
in sfarsit mai vad poze cu loganu,mai vad ca ai acut ceva,k de ceva timp nu ai mai dat nici un semn,nici o poza pusa nimic. bafta la lucru pe 2008
|
super !!!!!!!! pana acum ati foarte inspirati , si deabia astept sa va interiorul terminat . FELICITARI !!!
|
wooow...tare...astept cu interes finalizarea...
|
4 Attachment(s)
......poze...nimic nu e usor! :P
|
bv Roby au iesit intr-un mare fel...asteptam cu nerabdare finalizarea int... FELICITARI PT. TOT !!! :D
|
roby, o intrebare....bordul , si aici ma refer la partea unde va fi mp3 , consola centrala..unde este schimbatorul., va fi una demontabila...,:rolleyes2
spor la treaba....:D , asteptam noi poze 8) |
Quote:
|
Multumesc, in final va fi tapitat ..credeam ca vopsit, Banuiesc ca este alegerea proprietarului..:D
am in programa si bordul , la mine decat partea centrala ..consola unde vine schimbatorul si ma gandeam sa o vopesesc...,aici depinde cum imi iasa din fibra.de nu o tapitez..:rolleyes2 spor la lucru in continuare ..asteptam poze noi cu evolutia bordului |
felicitari asteptam poze
|
Quote:
bodyspeed mersi !!si asteptam sa-ti vedem si tie interiorul.cu respect robert |
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning