Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia logan pro tuning EXCLUSIVE din baia mare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia.html)

dr_coco 04-01-08 21:22

Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1254652)
poz cu oglinda in lucru!!!!!

deci roby designul oglinzii ii suuuper beeton,ca si interiorul si ca si masina in sine...cam cand crezi u ca ii gata interiorul??:D :D :lol:

bodo 05-01-08 23:04

noutati? :)

protuning 11-01-08 21:13

5 Attachment(s)
am reluat lucru la logan.am reglat simetria pe fetele de usi si consola de sub bord. a fost foarte complicat deoarece tot bordul trebuie sa fie demontabil sa pot lucra la el pe bancul de lucru.revin cu poze in curand.

sorin_sorin95 11-01-08 21:55

o sa ai probleme mari cu acceleratia ,mie unu nu-mi convine din fabrica dar la tn vad ca e locul si mai mic. Dar difuri pe fetele la usi nu pui?

protuning 11-01-08 22:58

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1288237)
o sa ai probleme mari cu acceleratia ,mie unu nu-mi convine din fabrica dar la tn vad ca e locul si mai mic. Dar difuri pe fetele la usi nu pui?

cu acceleratia te inseli!!!nu fac interiorul dupa auzite!eu am 45 la picior si credema ca am testat bine treaba sa nu fie probleme de nici un fel!!difuri vor fi doar discret cate un difuzor in fiecare fata de usa

ggd_87 13-01-08 15:27

in sfarsit mai vad poze cu loganu,mai vad ca ai acut ceva,k de ceva timp nu ai mai dat nici un semn,nici o poza pusa nimic. bafta la lucru pe 2008

preda_arycy 17-01-08 21:58

super !!!!!!!! pana acum ati foarte inspirati , si deabia astept sa va interiorul terminat . FELICITARI !!!

Villy ATS 18-01-08 13:32

wooow...tare...astept cu interes finalizarea...

protuning 20-01-08 01:19

4 Attachment(s)
......poze...nimic nu e usor! :P

MKE 20-01-08 02:50

bv Roby au iesit intr-un mare fel...asteptam cu nerabdare finalizarea int... FELICITARI PT. TOT !!! :D

bodyspeed 20-01-08 10:07

roby, o intrebare....bordul , si aici ma refer la partea unde va fi mp3 , consola centrala..unde este schimbatorul., va fi una demontabila...,:rolleyes2
spor la treaba....:D , asteptam noi poze 8)

protuning 20-01-08 11:52

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1302811)
roby, o intrebare....bordul , si aici ma refer la partea unde va fi mp3 , consola centrala..unde este schimbatorul., va fi una demontabila...,:rolleyes2
spor la treaba....:D , asteptam noi poze 8)

bordul va fii demontabil din minim 3-4 bucati pt a asigura montare demontare usoara .bineiteles si tapitarea bordului astfel aste avantajata.

bodyspeed 20-01-08 17:05

Multumesc, in final va fi tapitat ..credeam ca vopsit, Banuiesc ca este alegerea proprietarului..:D
am in programa si bordul , la mine decat partea centrala ..consola unde vine schimbatorul si ma gandeam sa o vopesesc...,aici depinde cum imi iasa din fibra.de nu o tapitez..:rolleyes2
spor la lucru in continuare ..asteptam poze noi cu evolutia bordului

dukone 20-01-08 17:15

felicitari asteptam poze

protuning 20-01-08 18:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1303581)
Multumesc, in final va fi tapitat ..credeam ca vopsit, Banuiesc ca este alegerea proprietarului..:D
am in programa si bordul , la mine decat partea centrala ..consola unde vine schimbatorul si ma gandeam sa o vopesesc...,aici depinde cum imi iasa din fibra.de nu o tapitez..:rolleyes2
spor la lucru in continuare ..asteptam poze noi cu evolutia bordului

bordul va fii tapitat partial nu in intregime.nu as face bordul sa fie numai vopsit pt ca nu mi se pare un lucru select,in schimb o combinatie de tapiterie cu elemente vopsite ar da stil interiorului.saptamana viitoare revin cu mai multe poze pt ca sunt calare pe proiect!! :)) :))

bodyspeed mersi !!si asteptam sa-ti vedem si tie interiorul.cu respect robert

All times are GMT +2. The time now is 22:25.

- Copyright 2026 4Tuning